×
Zašto LIFESTYLE CLUB
Giovanna Paparella, vlasnik i coordinator


Lako je odlučiti da želite početi da živite zdravo, da izgubite kilograme ili da oblikujete svoje tijelo, ali kako da dalje radite na tome? Kako pronaći motivaciju za vježbanje, pored svakodnevnih obaveza, kao što su posao i/ili porodica? Znamo da nije lako, ali nema razloga za strah, jer NISTE sami! U Lifestyle Clubu vam nudimo Les Mills sistem grupnog fitnessa koji provjereno nudi doživljaj fitness vježbanja svjetskog nivoa, uz maksimum uzbuđenja, motivacije i željenih rezultata. 

Zahvaljujući najsavremenijoj tehnologiji i znanju osoblja Lifestyle Cluba, dobijate jedinstvenu priliku da ostvarite svoje ciljeve! Pozitivina energija i inspirativno okruženje u kojem se nalazite, potaknut će vas da ponovo dođete nakon svakog treninga. 

Kroz raznovrsnu ponudu kurseva i usluga, pronađite i vi adekvatan trening u skladu sa vašim afinitetima i fizičkim mogućnostima.

U ugodnoj atmosferi vježbajte pod stručnim nadzorom profesionalnih i školovanih trenera s bogatim iskustvom. Naš klub prati svjetske fitness trendove i u našoj ponudi nudimo njihove programe  kao što je Zumba, RTP, Les Mills i drugi. Mi imamo individualan pristup svakom našem članu ponaosob. Savjetujemo  o pravilnom  načinu vježbanja, te zdravoj prehrani. Nije važno  kojom se aktivnosti želite baviti, mi smo tu da se zajednički i kroz dogovor posvetimo postizanju vaših ciljeva. 

Svijet fitnessa je uzbudljiv i kreativan, u stalnom preobražaju. Izaberite za sebe, iz široke ponude naših usluga, fitness program prilagođen Vama.

Posjetite Lifestyle Club te uz našu pomoć poboljšajte kondiciju, oblikujte tijelo, relaksirajte se, dobro se zabavite i živite zdravije.


Obogatite vaš Lifestyle, posjetite nas! 
 
 
Postani član
Mjesečna ili godišnja članarina Nudimo opciju raznih termina u Starom Gradu

Aktivnosti
Konkurs za personalnog trenera
Povodom širenja tima u Lifestyle Clubu u 2017. godini raspisujemo konkurs za Personalne trenere:
Ocjenite aktivnost
ONLINE TRAINING OPTIMALNO RJEŠENJE ukoliko ste fizički udaljeni ili vremenski ograničeni!
Ocjenite aktivnost
TRENIRAJ BESPLATNO FREE PASS
Isprobajte jedan dan* besplatno i uvjerite se zašto je Lifetyle Club pravo mjesto za Vas!
Ocjenite aktivnost