×
Fitness
Poboljšajte kondiciju, oblikujte tijelo, relaksirajte se, dobro se zabavite i živite zdravije.

U ugodnoj atmosferi vježbajte pod stručnim nadzorom profesionalnih i školovanih trenera s bogatim iskustvom.


Zahvaljujući najsavremenijoj tehnologiji i znanju osoblja Lifestyle Cluba, dobijate jedinstvenu priliku da ostvarite svoje ciljeve! Pozitivna energija i inspirativno okruženje u kojem se nalazite, potaknut će Vas da ponovo dođete nakon svakog treninga.

Upoznajte se sa našim fitness trenerima  koji će na PRECOR Experience Strength™ D-Line, visoko kvalitetna intuitivna linija sprava za vježbanje, zadovoljiti sve zahtijeve vježbača.

Selekcija od 12 sprava, koja se savršeno uklapa vašim potrebama i jednostavna za korištenje.

PRECOR Strength linija je dizajnirana i proizvedena sa istom preciznošću i posvećenošću detaljima, kakva se samo može očekivati od vrhunskog proizvođača kardio opreme PREVA. Biomehanički podešene za optimalno opterećenje, konstruisane su tako da se pomjeraju ravnomjerno sa tijelom. Vrhunskog, savremenog dizajna, sa posvećenošću ka detaljima, pružit će vježbanju više zadovoljstva, komfora i uspjeha.

Vision Fitness multifunkcionalne sprave omogućuju vježbanje uz slobodu pokreta. Tečni, fluidni pokreti pružaju Vam neograničene mogućnosti organizovanja treninga snage, koordinacije pokreta, balansa i stabilnosti.

Individualan pristup svakom našem članu ponaosob i savjetovanje o pravilnom načinu vježbanja, te zdravoj prehrani je tajna vašeg i našeg uspjeha.Postani član
Mjesečna ili godišnja članarina Nudimo opciju raznih termina u Starom Gradu

Aktivnosti
TEAM TRAINING JE BUDUĆNOST FITNESA Lifestyle Club
TEAM TRAINING znači da nam je jasno ne možeš uvijek sve sasvim sama.
Ocjenite aktivnost
FUN RUN – škola trčanja Lifestyle Club
Da li već neko vrijeme pokušavate sebe “da natjerate” da trenirate, da sredite kilažu i da se dovedete u red? Da li ste već pokušali sa trčanjem ali ste zbog nekog razloga izgubili motivaciju i prestali?
Ocjenite aktivnost
TRENIRAJ BESPLATNO FREE PASS
Isprobajte jedan dan* besplatno i uvjerite se zašto je Lifetyle Club pravo mjesto za Vas!
Ocjenite aktivnost
TEAM BUILDING Grupno vježbanje za Firme
Mnoge ustanove, kao i Vaša, znaju dobro kako je neophodna tjelesna aktivnost i kako dobro utječe na zdravlje i raspoloženje cijelog tima,
Ocjenite aktivnost