×
Kondicioni programi

KONDICIONI 

PROGRAMI

OPIS KURSA

 Fiteness

nivo

 Power Plate® Power Abs

 

To je sve o centru – kao deo naše Power Core serije, ovi časdovi će se fokusirati na ravnotežu i koordinaciju, razvijajući mišiće stabilizatore koji pomažu dobro držanje i zdrava leđa.

Sv

 Power Plate® BodyConditioning Class


 Razvija i obogaćuje vaš Power Plate trening program sa kondicionim treningom za cjelo tjelo. Osmišljen je da pokaže kako da nastavite da unapređujete mišićnu snagu uz minimalan uticaj.

Srednji 

Power Plate® Power Performance


 Kao dio naše Power Plate Fitness serije, na ovom času forsiraće se kretanje tjela, skakanje, guranje i povlačenje sa više intenziteta i izdržljivosti. Fokusiran je na jačanje stabilnosti i razvijanje snage i veština potrebnih za igre u životu ili sportu, koristeći praktične primene performansi i funkcionalnog treninga.

 Srednji Napredni

Power Plate® Power Flex


 Kao dio Power Flex serije, ovaj čas koristi različite pristupe da poveća fleksibilnost sa tehnikama koje koriste vrhunski svjetski sportisti. Na času ćete se osloboditi napetosti mišića i bolje opustiti cjelo tjelo.

 

 Svi

Power Plate® Pilates


Na ovom času se kombinuje tradicionalni Power Plate trening sa osnovnim pilates vježbama da izdužite, ojačate i vratite tjelo u ravnotežu. Uz pomoć dobrobiti koje pruža Acceleration Training™ integrisaćete cjelo tjelo da obrazuje i povrati optimalnu mišićnu i skeletnu funkciju.

 Svi


PROGRAMI MRŠAVLJENJE     

SPORTSKI PROGRAMI            

 
Postani član
Mjesečna ili godišnja članarina Nudimo opciju raznih termina u Starom Gradu

Aktivnosti
TEAM TRAINING JE BUDUĆNOST FITNESA Lifestyle Club
TEAM TRAINING znači da nam je jasno ne možeš uvijek sve sasvim sama.
Ocjenite aktivnost
FUN RUN – škola trčanja Lifestyle Club
Da li već neko vrijeme pokušavate sebe “da natjerate” da trenirate, da sredite kilažu i da se dovedete u red? Da li ste već pokušali sa trčanjem ali ste zbog nekog razloga izgubili motivaciju i prestali?
Ocjenite aktivnost
TRENIRAJ BESPLATNO FREE PASS
Isprobajte jedan dan* besplatno i uvjerite se zašto je Lifetyle Club pravo mjesto za Vas!
Ocjenite aktivnost
TEAM BUILDING Grupno vježbanje za Firme
Mnoge ustanove, kao i Vaša, znaju dobro kako je neophodna tjelesna aktivnost i kako dobro utječe na zdravlje i raspoloženje cijelog tima,
Ocjenite aktivnost