×
Sportski Programi

 

 POSEBNI SPORTSKI PROGRAMI

 OPIS KURSA

  Fiteness

nivo

 Power Plate® SKI

 Za ovaj sport su specifični časovi osmišljeni da vas pripreme za padine. On pruža osnovne kondicione vježbe za mišiće leđa i za noge, koje pomažu da se smanji rizik od povrede. Čas je usresređen na nestabilnost koja se postiže sa Acceleration Training™ da bi se rapidno povećala dinamička stabilnost, čineći vas snažnijim. Sa primetnim napredkom u snazi, cirkulaciji i ukupnom fitnes nivou , ovaj čas pripremiće vas za alpske izazove za kratko vreme.

Svi

 Power Plate® Fighter Trening

 U novom filmu Mark Wahlberg / Christian Bale:

The Fighter, Wahlberg igra borca koji ima neverovatnu potrebu da pobjedi. Pravom metodom i uz pravi brend, Mark je uspeo da se njegovo tjelo prilagodi ulozi u svakom aspektu i da se spremi u rekordno kratkom roku. Naviknuti na težak rad, Wahlberg njegov trener Brian Nguyen razvili su intenzivnu strategiju koja je podrazumevala rigorozan raspored i efikasan eksplozivne treninge za brzo razvijanje mišića. Brien je izabrao brojne funkcionalne načine obuke sa akcentom na njegov omiljeni rekvizit: Power Plate mašinu.

 Svi

 Power Plate® Golf Trening

 Ključ kako da poboljšate Golf fitness

Prednosti Power Plate nisu ograničene samo na fleksibilnost. Bilo da učite, podučavate ili igrate golf, vaše vreme je dragoceno i vaše tjelo je najvažnija alatka. Samo nekoliko minuta na Power Plate tri puta nedeljno i vaša sveukupna fitnes forma i opšte stanje će se poboljšati na više načina. Da biste bili spremni da igrate najbolji golf potrebna vam je stabilnost, mobilnost, ravnoteža i snaga, kao i da se oslobodite bola. Golfer u dobroj kondiciji može imati snažnije i preciznije udarce kada se zagreje pravilno i kada uspe da se oslobodi bolova. Dokazane prednosti Power Plate® treninga donose savršenije pokrete, bolju mobilnost, poboljšanje stabilnosti i ravnoteže, povećanje snage i eliminaciju bola.

 Svi


PROGRAMI MRŠAVLJENJE    

KONDICIONI TRENING            


Postani član
Zašto želiš da vježbaš? Zakaži besplatne konsultacije i zajedno ćemo pronaći najbolju soluciju za tebe

Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost