×
Programi Mrsavljene

PROGRAMI

MRŠAVLENJA

OPIS KURSA

Fiteness

nivo

 Power Plate® Power Tone

Kao dio naše Power Sculpt serije, ovaj čas koristi različite tehnike treninga otpora da bi povećali mišićnu snagu i izdržljivost. Na časovima se koriste tradicionalni Power Plate trening protokoli da se razvije mišićnu definiciju. To je čas za totalni kondicioni trening cjelog tjela osmišljen da se poveća mišićni tonus i snaga u svim djelovima tjela.

Srednji

Napredni

Power Plate® Anti-Cellulite Class

 Ovaj čas je osmišljen za borbu protiv celulita i koristi specifične trening vježbe koje se zaista fokusiraju na oblasti pogođene celulitom, jer povećanje mišićnog tonusa redukuje pojavu celulita. Uz pomoć fleksibilnosti i masaže koje pruža Power Plate trening izbacuju se toksini što je pravi i efikisan put da se osećate fantastično i puni samopouzdanja.

 Početni

Srednji

Power Plate® Power Cardio 

Sagorite masnoće i oblikujte tjelo sa ovom mješavinom cardio vježbi i Power Plate treningom snage. Kao dio Power Plate Slim serije, ovaj čas koristi različitu opremu da bi se dobilo jako i oblikovano telo.

Početni

Srednji

Power Plate® Circuit Class

 Ovim časom nastavlja se topljenje kalorija kombinacijom Power Plate treninga snage i kardiovaskularnog aerobik intervala, u cilju održavanja povišenog pulsa i efikasnog treninga.

 Srednji

KONDICIJONI TRENING   

SPORTSKI PROGRAMI      

 

Postani član
Mjesečna ili godišnja članarina Nudimo opciju raznih termina u Starom Gradu

Aktivnosti
TEAM TRAINING JE BUDUĆNOST FITNESA Lifestyle Club
TEAM TRAINING znači da nam je jasno ne možeš uvijek sve sasvim sama.
Ocjenite aktivnost
FUN RUN – škola trčanja Lifestyle Club
Da li već neko vrijeme pokušavate sebe “da natjerate” da trenirate, da sredite kilažu i da se dovedete u red? Da li ste već pokušali sa trčanjem ali ste zbog nekog razloga izgubili motivaciju i prestali?
Ocjenite aktivnost
TRENIRAJ BESPLATNO FREE PASS
Isprobajte jedan dan* besplatno i uvjerite se zašto je Lifetyle Club pravo mjesto za Vas!
Ocjenite aktivnost
TEAM BUILDING Grupno vježbanje za Firme
Mnoge ustanove, kao i Vaša, znaju dobro kako je neophodna tjelesna aktivnost i kako dobro utječe na zdravlje i raspoloženje cijelog tima,
Ocjenite aktivnost