×
Novosti
SPECIJALNA GOŠĆA LJETNE LES MILLS PROMOCIJE - AMRA HADŽIHALILOVIĆ
Lifestyle Club

Sportom se bavim cijeli život, prije Les Millsa dok sam živjela u Sarajevu trčala sam, trenirala. Mogu da kažem da je to nešto što mi zaista pričinjava zadovoljstvo i što mi pomaže ne samo fizički, nego i psihički.

Imam 54 godine i živim u Švedskoj. Majka sam dva odrasla sina koji imaju 26 i 22 godine. 

Trening je za mene izbor,  životni izbor. 

To je nešto što mi pričinjava zadovoljstvo i čini me sretnom. Po profesiji sam biolog i imam redovni posao, radim u školi, ali negdje otprilike pola radnog vremena provodim u fitness centru gdje radim, ne samo sa treninzima nego i na recepciji sa klijentima. 

Fitness centar se zove Livskraft, što na našem jeziku znači životna snaga. Fitness klub Livskraft u Švedskoj kao i Lifestyle Club u Sarajevu ima isto značenje i filozofiju, tako da bi me mnogo usrećila saradnja ova dva klub.

KADA JE POČELA TVOJA BODY PUMP I BODY BALANCE PRIČA?

Ja sam počela trenirati jako davno sa Les Millsom, to je bilo 2000. godine. Moja prva ljubav je Body Balance. Trenerica Body  Balanca sam postala 2007. godine, te jako brzo nakon toga i trenerica Body Pumpa. Treniram cijeli život.


KAKAV JE OSJEĆAJ KADA DOĐEŠ U SVOJ RODNI GRAD SARAJEVO I ZNAŠ DA MOŽEŠ TRENIRATI LES MILLS KURSEVE?

To je fantastično! Ja sam tražila gdje mogu da treniram i ranije kada sam dolazila. Nisam mogla pronaći Les Mills program i bilo mi je jako žao. Bavila sam se mišlju da ja započnem sa Les Mills treninzima u Sarajevu.

Nakon toga sam sasvim slučajno na internetu pronašla Lifestyle Club i vidjela da imaju Les Mills program. Prvi dolazak sam iskoristila da posjetim Giovannin fitness centar, da se upoznam sa njom i uživam u Les Mills treninzima. Prošlo je dosta godina od toga.


GOTOVO SVAKI DAN NAVRATIŠ U LIFESTYLE CLUB KADA SI U SARAJEVU, PA KAO PROFESIONALAC U  LES MILLS KURSEVIMA ŠTA MOŽEŠ REĆI O NAŠEM TRENERSKOM TIMU?

Fantastičan tim. Djevojke koje sam prve upoznala na Body Balance kursevima bile su zaista odlične. Novu postavu trenerica Body Balanca ne znam, pa ne mogu o njima govoriti, ali vjerujem da su odlične.

Ali ja moram da pohvalim mog Damira. On je fantastičan kao osoba, također, ima odličnu tehniku, slušala sam ga na treningu, odlično motiviše raju, odlično govori. On je moj favorit.


ŠTA BISTE PORUČILI ONIMA KOJI JOŠ NISU POČELI DA DOLAZE NA LES MILLS TRENINGE?

Svi koji treniraju rade ono što im odgovara. Ko god voli grupni trening, da radi sa timom, da kombinuje snagu, kardio, kondiciju ima toliko mogućnosti. I naravno power jogu, tj. Body Balance. 

Les Mills program je trening za tijelo i duh. Pored kondicije i snage, povećava kod osobe izdržljivost, a to je ono što je svima potrebno.




Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost