×
Novosti
Jutarnji trening vraća osmijeh na lice
Lifestyle Club

Ujutro nam je tijelo najodmornije i najspremnije za vježbanje.

Možda jesmo pospani i treba nam vremena da se razbudimo, ali tijelo je svakako najodmornije ujutro. Posebno ako imate naporan posao i nekad stvarno navečer nemate više snage još i za vježbu. 

Probajte vježbati ujutro!

Ne zaboravite, ako vježbate ujutro, svom tijelu činite dobro. Tijelo vraća na razne načine i pamti sve loše što mu činimo, ali pamti i sve dobro. Kada se jave prve promjene na tijelu, bit će vam itekako drago što vježbate.

Nema ništa ljepše od započinjanja dana osmijehom. 

Nemaju svi ljudi dovoljno vremena ujutro zbog mnogih obaveza.

Ali, ko ima, zašto ne bi dan počeo upravo treningom?

Jutarnji trening garantovano će vam vratiti osmijeh na lice.

Izgovori za jutarnje vježbanje su mnogobrojni, kao i općenito prilikom „tjeranja na vježbanje“. Ujutro smo svi pospani, ukočeni od sna, teško nam je ustati se iz toplog kreveta i kreniti u dvoranu ili prirodu.

No, kad biste pustili izgovore, te prestali biti lijeni i razmislili o koristima jutarnjeg vježbanja, svi biste što prije krenuli vježbati.

Kada dan započnete razgibavanjem i vježbom ostatak dana prolazi u pozitivnoj energiji i zadovoljstvu.

Šta nam donosi jutarnje vježbanje?

VIŠE ENERGIJE - Najvažniji razlog za vježbanje ujutro je to što upravo vježbanje povećava energiju na maksimum koja ostaje cijeli dan. A kada imamo energije, lakše je obavljati sve ostale obaveze svakodnevnog života. Um nam je bistriji i lakše je isplanirati ostatak dana.

VIŠE VREMENA - Nije li sjajno odraditi trening, razgibavanje ili istezanje na samom početku dana i imati vremena za ostale obveze i aktivnosti. Imati slobodnu večer za druženje s prijateljima, odlazak u kino, druženje sa porodicom. Da, jeste!

VIŠE ZADOVOLJSTVA - Nakon što odvježbate ujutro, zadovoljstvo vas prati cijeli dan.

VIŠE ZDRAVLJA - Svi koji vježbaju ujutro znaju osjećaj svježine nakon jutarnjeg sata vježbanja. Ta lakoća tijela i snaga direktno se odražavaju na zdravlje.


 

Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost