×
Novosti
Napomene kako, smršati a jesti

 Zapamtite da gubljenje kilograma prirodnim putem nije lak proces. Naime, potrebno je mnogo truda, odricanja, strpljenja i vremena. 

Rezultati se ne mogu postići preko noći, ali zato će ti rezultati biti trajni. Ovakav način mršanja dovodi do trajnog gubitka kilograma jer ćete promIJeniti način života u potpunosti. 

Zapamtite da su zdrava raznovrsna ishrana i umjerena fizička aktivnost jedini način da na zdrav način izgubite suvišne kilograme.

Nemojte da se obeshrabrite ako vidite da rezultata još uvijek nema. Kao što smo već rekli, mršanje će ići malo sporije, ali bit će trajno. 

Normalan gubitak težine podrazumijeva da izgubite od 0,5 do 1,5 kg sedmično, što znači da ćete za mjesec dana skinuti 2-6 kg, ukoliko se pridržavate svega o čemu smo pisali.

Preporučujemo vam da se ne mjerite svakoga dana, jer nekada se voda može iz nekog razloga zadržavati u organizmu, pa vaga može pokazati više kilograma. Dovoljno je da se mjerite na svakih nedelju dana.

Također, ako se nekada desi da ipak niste odoljeli svom omiljenom kolaču, nemojte sebe da krivite i da odustanete od svog cilja. Nakon toga nastavite sa uobičajenim režimom ishrane i rezultati će sigurno brzo doći.

 


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost