×
Novosti
Sve što trebate znati o ONLINE TRENINGU
Novi način treniranje za "Novu/og sebe"

OPTIMALNO RJEŠENJE ukoliko ste fizički udaljeni ili vremenski ograničeni!

Dosta klijenata se zapita kako je zapravo izvodljivo treniranje na daljinu i kažu da je nemoguće sklopiti saradnju, jer oni nisu iz istog mjesta odakle smo mi.

Ne zavisi od mjesta u kome ste, možete biti čak i iz Australije… Nećete imati apsolutno nikakve teškoće i smetnje zbog daljine, jer ovaj program je ON LINE program!

Online trening je usluga namenjena onima koji žele da sarađuju sa nama iako nisu u neposrednoj blizini i iskoriste napredne mogućnosti Lifestyle treninga preko interneta. 

Personalni online trening se odvija tako što klijent pošalje tražene informacije, odgovori na upitnik i pošalje fotografije. Na osnovu prikupljenih informacija sastavlja se jedinstveni Lifestyle club plan treninga, ishrane, suplementacije i izmjena životnog stila. Planovi su sastavljeni u zavisnosti od obaveza klijenta, što je posebno važno u slučajevima saradnje na formiranju online treninga zbog radnog vremena klijenata. U takvim slučajevima planove mjenjamo u skladu sa obavezama. Napredak pratimo na osnovu fotografija, tako da je potrebno fotografije dostavljati  u dogovorenom roku. 

Ako bi stavili na papir šta vas je pored ostalog sprječavalo da krenete sa fitnesom bilo bi:

Nedovoljno slobodnog vremena…pa onda još kad čujete da morate da se uklopite u termin fitness trenera (teško Vam pada), zatim morate da gubite vrijeme idući u baš taj fitness  centar gdje je trener 

Vi dakle, možete trenirati u bilo kojoj teretani u blizini vas, ne morate brinuti više za vrijeme (možete trenirati kad god želite) jer nemate trenera koji će vam zadati termin. Nećete se vrtiti  u krug i biti u začaranoj piramidi jo-jo efekta i nećete dugo čekati na svoje prve rezultate.

Uz ovaj program vaši kilogrami se neće vraćati nazad!!! 

Mnogo ljudi zbog neznanja prihvataju svačije savjete i služe se dijetama sa interneta.

Neko u 99% slučajeva krene od zaključka i krajnjih dijeta, što je mač sa dvije oštrice. 

Upamtite! 
Svaki organizam je drugačiji, psihofizičke sposobnosti također.
 

Postoji organska i hemijski tretirana (kao i GMO) hrana. Svaki sistem treninga za vas mora biti sinhronizovan sa sistemom ishrane. To mi upravo radimo i zato budite bez brige. 

Biti ćete zdraviji i odmah ćete početi da napredujete!

Napravite raspored koji odgovara vama.  Kada radite s virtualnim personalnim trenerom, imat ćete veće šanse za pronalaženje fitness rutine koja zadovoljava vaše ciljeve, raspored i trenutni nivo utreniranosti.

SPECIJALNA PONUDA ONLINE TRAINING
OPTIMALNO RJEŠENJE ukoliko ste fizički udaljeni ili vremenski ograničeni!


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost