×
Novosti
ŠTA JE ONLINE TRENING?
Benefiti i nedostaci online treninga.

Online trening je oblik saradnje  sa klijentom na daljinu, a svrha je  edukacija sa područja fitnesa i zdrave ishrane, kako bi osoba lakše postigla svoje fitnes ciljeve bez izravnog kontakta sa trenerom,  te kasnije bila samostalna u ostvarenju vlastitih fitness ciljeva.

Vježbači početnici, a često i oni iskusniji gube se u moru informacija i dezinformacija na internetu, raznim forumima i društvenim mrežama.

Svoje znanje i dugogodišnje iskustvo pretočimo u dizajnirani program treninga i prehrane koji prilagodimo svakom klijentu individualno.

Želje i ciljevi mogu biti različiti, a najčešće su: redukcija tjelesne mase, ; tonifikacija misića i definicija,  bolje zdravlje, te fizička transformacija.

ŠTA SU PREDNOSTI, A ŠTA NEDOSTACI?

Prednosti ovog oblika suradnje sa trenerom su mnogobrojne:

 Puno više informacija kroz komunikaciju sa klijentom putem društevnih mreža (Facebook - Linkedin), E-mail i Skype za razliku od privatnih treninga  1 na 1 gdje klijent dobije jedan sat treninga, a nakon toga komunikacija prestaje.

Klijentima smo dostupni 24/7

Online trening idealan je za sve one koji nisu u mogućnosti trenirati sa trenerom uživo 1 na 1


Nedostatak  je jedino u tome što trener ne može izravno utjecati i kontrolirati pravilano izvođenje vježbi.

Ovo ne predstavlja problem kod vježbača sa iskustvom no za sve početnike šaljem videozapise pojedinih vježbi u kojima je detaljno objašnjeno pavilno izvođenje pojedine vježbe.

 

SPECIJALNA PONUDA ONLINE TRAINING
OPTIMALNO RJEŠENJE ukoliko ste fizički udaljeni ili vremenski ograničeni!

Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost