×
Novosti
Online trening: zašto je dobro imati svog internet trenera

Tehnologija i internet postali su svakodnevnica načina života u 21. stoljeću, a već nekoliko godina se suočavamo s njihovom sve većom vrijednosti u sve više aspekata života. 

U susjedim  zemljama  kao što su Hrvatska i Srbija , a sada i BiH u zadnjih godinu dana, veliki hit postalo je online treniranje.

Najviše se ovaj oblik treniranja raširio zahvaljujući društvenim mrežama jer putem njih mnogi fitness treneri i poznati bodybuilderi dijele savjete svojim sljedbenicima besplatno i tako promovišu zdrav i fit način života.

Osim besplatnih savjeta, ti internet treneri su kao i naš fitness ponudili pakete zainteresovanim vježbačima. 

Kako klijenti komuniciraju sa trenerom? 

Treneri i vježbači putem mobilnih i računalnih aplikacija i elektronske pošte komuniciraju, klijenti dobijaju individualno izrađene planove ishrane i raspored vježbanja koji odgovara njihovom načinu života i vremenu s kojim raspolažu.

Zašto se Lifestyle club odlučio na ovu inovaciju u fitness svijetu?

Ovaj trend nije toliko neočekivan, pošto se većina bori s manjkom vremena zbog posla i porodičnog  života, a takav način života ne dopušta odlazak u teretanu. 

Lifestyle club je kreirao opciju online treniranja kako bi tim trenera posvetio se radu sa ljudima koji žele promijeniti svoje navike nabolje i kako bi im treneri pomogli na putu prema najboljoj verziji sebe. 

Naša savjetovanja na društvenim mrežama smo započeli prvo putem naše web stranice, nakon toga smo kreirali našu facebook stranicu koja postoji godinu dana i gdje nas prati oko 3000 ljudi. Sav ovaj trud je zbog toga što su vježbači bili zainteresovani za naše fitness programe, prehranu i način vježbanja. 

Zbog toga smo klijentima odlučili ponuditi i takav način savjetovanja.

Zašto da se vježbači odluče za online personalni trening?

Planove izrađujemo  individualno prema svakome vježbaču, odnosno prema visini, težini, cilju, životnim navikama i vremenu s kojim klijent raspolaže.

Na početku saradnje, klijentu šaljemo upitnik i skladno odgovorima, dizajniramo  individualan program za vježbača.

Osim što sa klijentima komuniciramo i u trenucima kada oni osjete manjak inspiracije, također je moguće da vježbe zajedno s njima izvodimo putem drugih mobilnih ili računalnih aplikacija. 

Naša najveća motivacija je uspjeh drugih pa zato i besplatno objavljujemo  savjete i vježbe na web stranici, Facebook stranici i LINKEDIN-u. 

Upravo na taj način, oni koji nisu u finansijskoj mogućnosti angažovati  online trenera, mogu samostalno postići uspjeh i naravno Lifestyle Club-u se javiti s napretkom! 


 SPECIJALNA PONUDA ONLINE TRAINING
OPTIMALNO RJEŠENJE ukoliko ste fizički udaljeni ili vremenski ograničeni!

 
Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost