×
Novosti
UTISCI SA ZUMBA PROMOCIJE

Promocija novih Zumbinih koreografija je iza nas, zato želimo da vam se zahvalimo što ste trenirali sa nama. I onima koji su sa nama svakodnevno, i onima koji su u Lifestyle-u bili prvi put. Nadamo se da vam se dopalo jednako kao i nama.

Scena Lifestyle Cluba na promociji Zumba koreografija sinoć  odisala je  pozitivnom energijom praćenom ludim ritmovima i plesom. Zaljubljenici u ovaj fitnes program bez obzira na loše vremenske uslove zumbali su uz najveće svjetske muzičke hitove.  

Na promociji je bilo dosta vježbača koji nikada nisu prije vježbali Zumbu, ali i onih vježbača koji dugo dolaze i znaju na pojedine pjesme otplesati cijelu koreografiju  i to još i pjevajući. Zumba je idealan program ako niste u zavidnoj kondiciji i idealan je režim treninga za početak .

Zumba fitness pruža nevjerojatan učinak vježbanja, pravi je užitak, jednostavna je, smanjuje stres i sa njom gubite težinu.  

Uživat ćete u svojim treninzima, pozitivnim rezultatima i samopouzdanju!

I za kraj, posebno želimo da se zahvalimo našim trenerima Jasminu i Amini  koji su mnogo doprinijeli ovom zaista posebnom danu.

Za sve koji su htjeli, ali nisu uspjeli učestvovati, čekamo vas na treninzima na starom mjestu, ali sa novim koreografijama u isto vrijeme. 

Zumbastičan pozdrav svima!

 
Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost