×
Novosti
KAKO ODABRATI PRAVI KUPAĆI KOSTIM ZA SEBE?
Ako vas dugo muči ovaj problem, ne brinite rješenje je konačno tu...

Savršeni kupaći za vašu građu

Jabuka- kritična tačka trbuh 

Za ovu građu idealno su rješenje jednodijelni kupaći kostim s posebnim detaljima na području trbuha i od čvrstog materijala koji će istaknuti struk. 

Osim toga hollywoodski V izrez detalj je koji će pažnju s trbuha usmjeriti na dekolte. Ukoliko birate isključivo dvodijelne kostime preporuka su gaćice s ukrasima poput mašnica ili metalnih detalja na bokovima koji će ih naglasiti.
 

Kruška - naglašeni bokovi i stražnjica

S obzirom da ova građa tijela treba pozornost skrenuti s bokova preporuka su dvodijelni kostimi čiji je gornji dio efektan što znači da ima ukrase poput volana ili je pak vrlo upečatljivog uzorka, dok gaćice trebaju biti jednobojne. Izbjegavajte bokserice ili pak gaćice s volanima i sličnim detaljima koji dodatno ističu bokove. 


"Tijelo oblika kruške ima naglašene bokove koje će najbolje kamuflirati dvodijelni kostimi čiji je gornji dio efektan, dok gaćice trebaju biti jednobojne"

 

Pješčani sat – naglašene obline 

Ako su vam poprsje i bokovi približno iste širine a struk znatno tanji, vaše tijelo ima oblik pješčanog sata, a to znači da si možete priuštiti gotovo svaki model i kroj kupaćeg kostima. 

Ove godine su popularni prorezi i uzorci pa zašto svojoj kolekciji ne dodati i jedan takav.
 

Sportska građa – tijelo bez naglašenih oblina 

Ukoliko u vam grudi, struk i bokovi približno jednakih mjera, vaše tijelo ima oblik pravokutnika točnije ono pripada obliku sportske građe. U odabiru kupaćeg kostima trebali bi birati one koji naglasak stavljaju na dekolte i noge. 

Primjerice gornji dio koji je fino izrezan između grudi i koji se veže oko vrata, te donji dio s remenčićem ili pojasom koji će vam definirati struk. Odličan odabir su i jednodijelni kostimi s horizontalnim naborima ili prugama u predjelu trbuha.

 

 


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost