×
Novosti
KAKAV JE SMISAO DA POČNEM SADA AKO VEĆ IDEM NA ODMOR ZA MJESEC DANA?
Lifestyle Club

Jučer je u teretanu došla djevojka koja nam je rekla da joj je već duže vrijeme loše, da joj nedostaje zraka pri penjanju uz stepenice, da nije u formi i da je boli svuda vratni, lumbalni, koljena. , sve.

Razmišljala je o tome već jako dugo i nije učinila ništa za sebe jako dugo, ali njeno pitanje je bilo: 

"Moram li sada stvarno početi trenirati dva puta sedmično kad za mjesec dana moram prestati jer idem na godišnji odmor?"

A budući da znamo da mnoge žene razmišljaju isto tako, htjele smo odgovoriti ovdje, svima.

Odgovor je DA!

Ako već dugo razmišljaš o tome, ako se ne voliš takva kakva jesi i ne osjećaš se dobro, sada je pravo vrijeme, a ako za mjesec-dva ideš na odmor, opustit ćeš se i kad se vratiš nastaviš gdje si stala.

 ◾ "Pa šta mogu postići za mjesec dana?"

Sigurno za mjesec dana se možeš osjećati bolje nego što se osjećaš danas. 

Nećemo te slagati obećavaju planine i doline pa onda kad dođeš na treninge "slomimo te" na nivou da ne možeš hodati ni sjest naredna 2-3 dana ili tjerat da kupiš "magične tablete" koje će ti nauditi samo zdravlju. Nikad ti nećemo preporučiti fantasmagorične dijete ili gladovanje. 

Imaš pun grad takvih fitness-a.

Za nas najkrači put da dostižeš svoje želje, ukloniti svoje nelagode i biti zdrava i sretna je raditi polako i postepeno počevši od tvoje trenutne situacije.

Prestani odgađati i budi realna.

◾ "Šta ako počnem i onda idem na godišnji odmor? Hoće li mi propast termini?"

Neće jer svaka naša članarina podlježe DUPLOJ GARANCIJI za nadoknađivanje termina i uvijek ćeš moći iskoristiti. U bilo kojem momentu možemo ti produžiti ili blokirati članarinu tako da na taj način možeš biti sigurna da ćeš iskoristiti svoju plaćenu članarinu do kraja. Idealno je ako još ne znaš kad ideš na godišnji odmor ili te je strah da će nešto iskrsnuti i nećeš moći jedno vrijeme biti redovna. 

Dok mnogi fitness kad platiš mole se da ne dođeš mi smo uvijek spremne da te kontaktiramo i da vidimo šta te je  moglo blokirati i spriječiti na tvom put ka zdravlju i dobrobiti.

Kad ideš možeš dobiti  plan vježbanja koji će ti trenerica napraviti jer  čak nekoliko minuta dnevno za sebe kroz fizičku aktivnost mogu učiniti mnogo za tvoje zdravlje, raspoloženje i formu.

Pa znaš na godišnjem odmoru inače se možeš posvetiti ugodnim šetnjama plažom ili ne radeći ništa, jednostavno se igrajući s djecom uz možda malo manje bolova i nugodnosti, vratit ćeš se ponovo u gradu sa sasvim drugačijim iskustvom.

Lakše će ti biti ponovno početi vježbati jer si stvorila novu zdravu naviku.

Jedini način da pobijediš lijenost je da stekneš naviku, ako uspiješ učiniti kretanje navikom onda više neće ti biti teško zavolit ćeš ga i rado ćeš ga imati u svojoj svakodnevnici.

Ne postoji pravo ili krivo vrijeme za početak, pravo vrijeme je SADA.

Ako sad to dulje odgodiš, dogodit će se isto kao i prošle godine i pretprošle godine i one tamo godine, odnosno danas ćeš to odgoditi u septembru, u septembru ćeš odgoditi za januar a u januaru u mart  i ostat ćeš tačno onakva kakva si danas, ako ne možda i gora.

Šta misliš kako ćeš biti za 2/3 godine ako to danas budeš odgađala?

Šta čekaš?

Napravi svoj prvi korak sada, daj sebi priliku da promijeniš svoj život prema zdravom i aktivnom načinu života, prema svojoj dobrobiti.

A ti šta namjeravaš da uradiš?

Mi ti možemo pomoći sa našim  "LJETNIM IZAZOVOM" 

Prije svega je ovo igra namjenjena našim članicama i svim ženama koje  žele da se pokrenu kako bi se osjećale zdravo, u formi i sretne.

Obećaj sebi da ćeš od danas biti tvoj novi prioritet i da ćeš ispuniti ovo obećanje tjs. da ćeš krenuti poslije  prvog maja. Već si promašila ovo obećanje kad je bila Nova Godina i poslije Bajrama. Sjećaš li se?

Ako ne kreneš sada i tvoje slijedeće obećanje bude : "Krenut ću u Septembru" znaj da ćeš opet se iznevjeriti jer i tad će bit "nešto" što te spriječava da kreneš.

Ne postoj pravi momenat! Pravi momenat je sada! 

Mi ti možemo pomoći zahvaljući našem LJETNOM IZAZOVU koji će ti dozvoliti da učiniš PRVI KORAK:

Pošalji nam poruku na br.0603556160. ☎

I navedi svoje :

1. ime i prezime,

2. broj telefona na koji te možemo dobiti

3. vrijeme u koje bi preferirala da te nazovemo.

4. #PRIHVATAMIZAZOV

☆ Moći ćeš probati CIJELI MJESEC POTPUNO BESPLATNO

☆ Procijeniti da li smo mi rješenje za tvoje nelagode

☆ Odlučiti se da li je Lifestyle Club pravo mjesto za tebe

* Samo za gošće od naše članice.

Sigurne smo da ćeš zaista uspjeti ispuniti tvoja obećanja, a na to smo se spremne kladiti.

Jesi li spremna kladiti se sa nama?

Kontaktiraj nas kako bi zakazale tvoj prvi STRATEŠKI SASTANAK.

PAŽNJA!

Iskoristi odmah ovu jedinstvenu priliku, imaš mogućnost da aktiviraš do 15.6.2024. 


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost