×
Novosti
EVO ŠTA ĆE STVARNO NAPRAVITI RAZLIKU!
Lifestyle Club

Koliko si dugo razmišljala o tome?

Koliko si puta pokušala?

Koliko si puta rekla: "Ah, ali od septembra..."

Ali je onda nešto pošlo po zlu, zašto?

Reći ćemo ti odmah, jer razumijemo šta te može spriječiti da pokušaš ponovno.

Ali isto tako znamo da ta bol u leđima ne prolazi sama od sebe i nije u redu naviknuti se na nju.

Isto tako važi i za te kilograme viška.
Isto tako i za taj stres.

I šta onda?

Postoje dvije stvari na koje trebaš paziti, a koje će napraviti svu razliku na svijetu:

1. NE ODGAĐAJ - Odgađanjem ćeš samo gubiti vrijeme i samo će te gurnuti prema periodu stresa te ti odvući misli od same SEBE. Ovo je najbolje vrijeme, još uvijek mirno, POČNI sada ako si se već vratila, a ako nisi, dogovori termin kada se vratiš (ne čekaj da se smjestiš i da sve bude perfektno) odmah.

2. IZBJEGAVAJ "URADI SAM(A)" - Znamo da ti to možeš uspjeti, sa pravim VODIČEM, sa pravom podrškom, sa nekim ko može saslušati tvoje potrebe, nelagode, ciljeve i priču, samo tako možeš stvarno uspjeti. 

Referentna trenerica će te moći savjetovati o planu, najboljim aktivnostima za tebe i moći će te podržati na putu pomažući ti da prevladaš sve prepreke koje će se prirodno pojaviti uz profesionalnost onih koji to rade za posao već 20 godina i sa stotinama zadovoljnih žena svake godine.

Ovo su dvije tajne kako ove godine konačno možeš uspjeti i preokrenuti svoj život.

Pošalji nam poruku sa tvojim imenom, prezimenom i brojem telefona na messanger ili na viber broj 060 355 6160 da te kontaktiramo u vrijeme kada tebi bude bilo odgovaralo i da odmah zakažeš svoj termin za PRVU STRATEŠKU KONSULTACIJU!

Na sastanku ćemo pričati o tebi i o tome kako možeš riješiti prepreke i organizaciju, da uneseš malo pokreta u svoj život i da postigneš rezultate koje želiš.

Ako ne, barem budi iskrena i priznaj da to možda ne želiš dovoljno, onda je to u redu, nastavi odlagati, vrijeme za početak nije sada, a kad bude, znat ćeš i mi ćemo biti tu da ti pomognemo.

Odvoji vrijeme koje si zaslužila upravo sad!

Čekamo te!



Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost