×
Novosti
AKO NASTAVIŠ RADITI OVE ČETIRI STVARI, KOMPLIKUJEŠ SAMA SEBI ŽIVOT
Lifestyle Club

Počnimo odmah sa nabrajanjem:

1. Kad stalno odgađaš

Želiš li biti nesretna? Odgodi stvari koje trebaš obaviti. Izbjegavaj napraviti više. Sanjari, savladaj odugovlačenje i odgodi šta god možeš stići. Nemoj uraditi stvari koje bi mogla uraditi sutra. Ovo će ti sigurno pomoći da upropastiš svoje zdravlje, profesionalne odnose, privatni život i samopoštovanje.

2. Kada pustiš da osjećaj krivice vlada tobom

Krivica je otrovna emocija koja ima učinak imobilizacije; štaviše, učini da gubiš vrijeme, jer joj daješ pažnju koju ne zaslužuje. Misliš li da ima smisla tjerati sama sebe da se osjećaš krivom zbog stvari koje ne možeš promijeniti? Ono što se dogodilo, više se ne može promijeniti i ne možemo znati budućnost dok se to stvarno ne dogodi! 

Krivica te tjera da izgubiš sadašnji trenutak, jer razmišljaš o onome za što sama sebe osuđuješ. Možda toga nisi potpuno svjesna, ali gubiš dragocjeno vrijeme razmišljajući o nečemu što se već dogodilo i nema rješenja.

Naprimjer, koliko puta si bacila pare u teretani kako bi se pokrenula i nakon dvije sedmice si prestala ići, a znaš da si trebala i da trebaš i sada kako bi riješila svoju nelagodu.

Možda nisi ti kriva za to, iskreno ne bi nas čudilo:

Rekli su da će te pratiti ali prvi dan u teretani nigdje nikoga.

Dali su ti raspored pun kurseva sa nesvhatljivim imenima, išla si na jedan od njih i polomila se ili si se "upalila kao lampica" toliko da nisi mogla sutradan držati olovku a da ne kažemo da nisi mogla ni na wc šolju sjesti. 

Desilo se nešto nepredviđeno: poslovni put, povreda ili prehlada ti nisu dali da nadoknadiš.

Dobro, sve je to prošlost, više ne postoji, to je učinilo da budeš pametnija sljedeći put i da odabereš malo bolje mjesto gdje ćeš sebi posvetiti vrijeme i nećeš više biti tretirana na taj način sa svojm parama.  

Budućnost ne možeš znati ali možeš znati da ukoliko ne radiš ništa za svoje nelagode, one će se samo još više pogoršati, povećati i razmnožiti.

Fizička aktivnost je rješenje za to a sada znaš gdje je trebaš obavljati.

Sutra nastavljamo sa još dvije stvari koje ti mogu pogoršati život a danas pokušaj riješiti ove prve dvije tačke.

Počni sada, napiši i zakaži svoj prvi sastanak sa dobrobiti gdje ćemo programirati tvoj najbolji početak ikada. 

Piši nam direktno na messanger ili na naš viber br. 060 355 6160  

ŽELIM ZAKAZATI MOJ PRVI STRATEŠKI SASTANAK

Dan:.......

Vrijeme:....

Na sastanku cemo pričati o tebi i kako možeš riješiti prepreke i organizaciju, da uneseš malo pokreta u svoj život i da postigneš rezultate koje želiš.

Ako ne, barem budi iskrena i priznaj da to možda ne želiš dovoljno, onda je to u redu, nastavi odlagati, vrijeme za početak nije sada, a kad bude, znat ćeš i mi ćemo biti tu da ti pomognemo.

Odvoji vrijeme koje si zaslužila upravo sad!

Čekamo te!


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost