×
Novosti
KAKO DA IZAĐEŠ IZ UOBIČAJENOG I DA POSTANEŠ IZVANREDNA!
Lifestyle Club

Koliko si puta u augustu, kao što si i 31. decembra, rekla:

"Ah, ali od septembra... Ah, ali od januara... Učlanit ću se u teretanu, krenut ću na dijetu, krenut ću na kurs engleskog jezika."

Puno puta, zar ne?

Nemoj dopustiti da tvoje dobre namjere ponovno propadnu.

Iskoristi august za proučavanje akcijskog plana, za proučavanje i usvajanje novih navika.

Često smo ti pričale o pravilu od 1%, počni malim koracima, a svaku naviku koju želiš poboljšati, sada je pravo vrijeme za početak.

Jer imaš više vremena,
mirnijia si, 
daleko od cjelogodišnjeg haosa, 
možeš to učiniti baš na odmoru, da, da, baš na godišnjem odmoru.

Pokušaj u augustu shvatiti šta bi željela poboljšati u septembru, nemoj programirati hiljadu dobrih namjera a nijednu odluku, počni sa jednom i planiraj tačno kad ćeš početi.

Razmisli o tome kako bi mogla steći tu dobru naviku, organizirati svoj dan, svoju sedmicu, a to možeš učiniti čak i ispod suncobrana.

Napravi potpuni reset, izađi iz uobičajenog, da bi bila izvanredna.

U stvarnosti, možeš učiniti šta god želiš u bilo kojem trenutku, ako imaš jasnu strategiju i pokreneš se da postigneš taj cilj.

Ako želiš naučiti engleski, možeš početi čitati članak na dan, obratiti više pažnje na riječi kada gledaš film. Čak i na plaži, možeš početi gledati TV seriju na engleskom sa titlovima.

Ako želiš bolje brinuti o svom zdravlju, možeš se početi kretati, pa makar to bilo i na samo lijepe šetnje u prirodi, pored obale i jezera,  na planini ili ravnici, ne treba puno.

Naše mini rutine možeš pratiti na FACEBOOK grupi "ŽENA U FORMI", jednostavno, brzo, pogodno za sve, gdje možeš vidjeti savjete i rubrike cijelog augusta, svjedodžbe i uspješne priče, sedam dana od sedam, koje će ti probuditi ponovo volju za kretanjem.

Možemo zajedno da probamo, kada želiš, koliko god želiš.

Šta želiš raditi? Šta želiš poduzeti po tom pitanju?

Presijeci sa prošlošću i vrati sebi ponovo svoje vrijeme.

Možemo ti pomoći.

Čak i sada, čak i u augustu, zaista, za tebe koja već neko vrijeme pauziraš, moraš početi ispočetka a to je možda još bolje.

Napiši nam poruku direktno ovdje na messanger da bi rezervisala razgovor sa nama i vidjela kako planirati strategiju koja odgovara tebi i tvojim potrebama.

Upoznaj nas malo bolje i pridruži nam se u grupi ŽENA U FORMI, na linku ispod, i počni od TABLETE DOBROBITI gdje ćeš odvojiti 5 minuta za sebe, pročitati članke i savjete u najavi.

https://www.facebook.com/groups/zenauformi

Izbor je uvijek tvoj!

Odluči se da budeš svoja, svijet će se prilagoditi... A mi smo uvijek pored tebe! 


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost