×
Novosti
VIDIMO SE NA SEPTEMBARSKOM ROKU
Lifestyle Club

Juli i august su dva zaista posebna mjeseca...

S jedne strane, studenti koji nisu posebno blistali tokom godine provedu ovaj period sa knjigama učeći kako bi nadoknadili predmete koje nisu položili (... znaš kako će za njih biti lijepo ovo ljeto), a sa druge strane, žene koje tokom godine nisu učinile ništa da uklone svoje nelagode i da poprave svoje fizičko stanje, nalaze se ispred ogledala ne voleći sebe i svakodnevno se suoćavajući sa svojim uobičajnim fizičkim i zdravstvenim tegobama.

Možemo reći da u svakom slučaju nije baš najbolje ljeto ikada...

Ako je upravo ovo tvoje trenutno stanje a nisi još učinila ništa da ga popraviš ili da barem pokušaš, onda se vidimo na septembarskom roku.

Ukoliko nisi zadovoljna postignutim, onda ti želimo reći nešto što će ti pomoći da sebi razjasniš stvari i što će te osvijestiti kako bi samostalno odlučila šta je to najbolje odmah učiniti.

1. Scenarij. NE ČINIŠ NIŠTA

Ljeto ćeš provesti van forme, sa svim fizičkim i zdravstvenim tegobama koje si do sada trpila. Osim toga, bit ćeš frustrirana jer još nisi pronašla rješenje. Rezultat će biti da ćeš se do kraja augusta još više udebljati, iznervirati se i uopće nećeš uživati ​na odmoru!


2. Scenarij. IZABEREŠ DA UČINIŠ NEŠTO

Odluči SADA učiniti nešto što doista zadovoljava tvoje potrebe i što će ti omogućiti da se odmah počneš osjećati bolje.


Ako se odlučiš za prvi scenarij, žao mi je što ti ne možemo pomoći.

Ako se umjesto toga odlučiš za drugi scenarij, onda više nemaš vremena za gubljenje, a mi ti poručujemo da čak i ako ne možeš odmah krenuti sa treninzima, nema veze. Bitno je da isplaniraš unaprijed!

Važno je da sada možeš odlučiti ŠTA, KAKO, KOJIM SREDSTVIMA i SA KIM poduzeti pravu akciju kako bi se jednom zauvijek pomakla iz ove neugodne situacije u kojoj se nalaziš.

Da bi to učinila, rezerviši svoje STRATEŠKO SAVJETOVANJE kod jedne od naših asistentica koje će vrlo precizno moći razumjeti tvoje trenutno stanje, koje će za sve tvoje strahove, nedoumice i prepreke koje ti nisu dopuštale da se popraviš pokazati pravi akcijski plan kako bi krenula pravom nogom i odmah se počela osjećati bolje.

Sada postoje dvije opcije:

Prva: Počni trenirati po najprikladnijem programu i dočekaj ljeto sa više vedrine i već sa prvim rezultatima

Druga: Nemoj krenuti sa treninzima ali već sada biraj šta ti najviše odgovara kako bi doživjela ovo  ljeto sa sviješću da si već odabrala da ćeš započeti pravu promjenu.

U svakom slučaju, bit će to sigurno bolje ljeto od "vidimo se na septembarskom roku".

Piši nam na viber broj 0603556160 kako bi rezervisala svoje STRATEŠKO SAVJETOVANJE.

1. Ime i prezime, 
2. Broj telefona na koji te možemo dobiti 
3. Vrijeme u koje bi preferirala da te nazovemo.

Čekamo te da počnemo tvoj nevjerovatan put ka trajnoj promjeni koji će te učiniti zdravom i sretnom zauvijek!



Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost