×
Novosti
NE KOCKAJ SE SA SVOJIM ZDRAVLJEM
Lifestyle Club

Ono što sam naučila svih ovih godina kao trenerica i lični trener u svijetu fitnessa je da "lagano igranje" nikada ne pobjeđuje, pogotovo kada je u pitanju tvoje zdravlje i psihofizička dobrobit.

Nema trikova...

Čarobnih štapića…

Tableta….

Eliksira….

Svaki dan moraš poduzimati dobro ciljane akcije kako bi postigla svoje ciljeve, ne možeš se osloniti na slučajni put i nije lako sve spojiti, ali prije svega teško je napraviti pravi potez u ovom haosu.

Već ima malo vremena za kretanje, uvijek smo u žurbi, a kamoli da ima vremena za traženje pravog puta….

Znam to vrlo dobro, jer radim u fitness sektoru više od 28 godina…

Zato sam sa svojim timom odlučila kreirati jedinstvenu metodu koji ti omogućava da testiraš na sebi da li ti kretanje može pomoći da se osjećaš bolje u odnosu na današnji dan, da se uvjeriš na svojoj koži u blagodat kretanja i da li smo mi pravo mjesto za tebe.

Je li ti iko ikada pružio ovu priliku?


Napravi korak naprijed u odnosu na trenutnu situaciju, nauči biti bolja radi sebe pa tek onda radi drugih milih osoba oko tebe.

Šta čekaš?

Piši nam direktno na messanger ili na naš viber br. 060 355 6160  

ŽELIM ZAKAZATI MOJ PRVI STRATEŠKI SASTANAK

Dan:.......

Vrijeme:....


Dogovorit ćemo kognitivni i neobavezujući sastanak da vidimo kako možeš riješiti prepreke i organizaciju, da uneseš malo pokreta u svoj život i da postigneš rezultate koje želiš.


Ako odlučiš da bismo mi mogle biti rješenje za tvoje nelagode, trebaš znati da kao naša članica imaš ćeš odmah prednost da učestvuješ na našoj ljetnoj igri "AKTIVNO LJETO", edukativnim događajima i promocijama koje su ekskluzivno rezervisane za tebe!

Odvoji vrijeme koje si zaslužila!

Čekamo te!



Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost