×
Novosti
JEDNOSTAVNO JE AKO...
Lifestyle Club

Utorak je i ne želimo te zamarati baš danas, dan prije praznika, čak naprotiv, koristimo priliku da ti poželimo ugodan "prooooduženiiiiii vikend" (uzimajući u obzir da je sutra Kurban Bajram) još ako si uzela dan godišnjeg odmora, taman mali predah od užurbanog života koji živiš‼️


Bit ćemo kratke, ali nadam se da će te ovo potaknuti na razmišljanje i dati ti priliku da napraviš pravi izbor za sebe i svoje zdravlje.


Napredovati fizički, otkloniti svoje tegobe i živjeti sretnije je jednostavno... ali samo ako znaš kako i šta učiniti!
Ovo je ključno, ovo je ono što trebaš promijeniti i konačno dobiti ono što si dugo željela bez gubljenja vremena, novca i nepotrebnog truda koji te nikada nigdje nije doveo!


Moraš optimizirati svoje vrijeme i trud i potrebno ti je pravo planiranje koje odgovara onome što si ti i onome što tvoj život dozvoljava u ovom momentu.

U Lifestyle Clubu svaka naša članica ima drugačije planiranje i rješenje izgrađeno na temelju osobnih potreba i vlastite želje.

Jednostavno je ako ti se kaže šta i kako raditi, pogotovo ako se osloniš i uvijek dobiješ podršku tima fitness profesionalaca onda sve ispadne jednostavno i održivo!


Ako želiš saznati koje je najbolje rješenje za tebe, koje ti može garantirati ono što stvarno želiš, rezerviši svoje STRATEŠKO SAVJETOVANJE odmah da bi već naredne sedmice počela sa svojim prvim korakom.


Mi radimo i petkom i nedjeljom tako da ako si u gradu i želiš saznati više o tome kako početi i posvetiti sebi vrijeme koje si zaslužila, piši nam na viber br.  060 355 6160  

ŽELIM ZAKAZATI MOJ PRVI STRATEŠKI SASTANAK

Dan:.......

Vrijeme:....


Dogovorit ćemo kognitivni i neobavezujući sastanak da vidimo kako možeš riješiti prepreke i organizaciju, da uneseš malo pokreta u svoj život i da postigneš rezultate koje želiš.


Ako odlučiš da bismo mogle biti rješenje za tvoje nelagode, trebaš znati da kao naša članica imaš odmah prednost da učestvuješ na našem edukativnom događaju i promocijama koje su ekskluzivno rezervisane za tebe!

Vidimo se za tvoju pravu promjenu!

Čekamo te!


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost