×
Novosti
EVO KAKO IZABRATI PRAVO VJEŽBANJE ZA SEBE
Lifestyle Club

Ovo je vrijeme u kojem se i žene koje se nikad nisu bavile fizičkom aktivnošću žele aktivirati u nekom sportu, zahvaljujući tome što imaju više vremena na raspolaganju i zato što ljeti osjećaju veću potrebu da se posvete svojoj fizičkoj formi, izgledu i zdravlju.


I to je super stvar, samo trebaš biti jako oprezna, jer greške su tu iza čoška.


Ovo su greške početnika uzrokovane prvenstvo iz dva razloga:


- Potpunog neiskustva

- Teškoći pronalaženja kvalitetnih informacija i stalnog vodstva koje će im pomoći kada je potrebno

Prečesto se oslanjaš na video tutorijale koji se nalaze na internetu ili je sada vrlo moderno trenirati sa dežurnim influensericama ili sa poznatim zvijezdama sa tv-a iza kojih ipak stoje personalni treneri koji treniraju sa njima.

Na taj način rizikuješ da ćeš napraviti veliku grešku.

Kada pratiš trening koji je napravljen za drugu osobu, pratiš njen trening, a ne tvoj i to čini najveću razliku na svijetu.

Treninzi na Apps-u, youtube-u ili u svakom slučaju koji nisu sastavljeni za tebe, mogu biti lijepi, a možda i ugodni - kod kuće si i treniraš u vrijeme koje ti je draže. Međutim, ko provjerava šta zapravo radiš? Ko tokom pokreta vodi računa o bolovima u leđima koje nosiš sa sobom i daje ti naznake kako promijeniti tu vježbu?

Niko!

Dakle, moj savjet je: Učini svoj odmor ovog ljeta AKTIVNIJIM, hodaj, plivaj, vozi bicikl, slijedi vježbe istezanja, meditiraj, diši, jedi zdravo ali oprezno.

Iznad svega nemoj pretjerivati ​​i čim se vratiš sa godišnjeg odmora rezerviši strateški razgovor sa našim asistenticama i nakon toga sa našim trenericama isplaniraj TVOJ TRENING koji uzima u obzir tvoje zdravlje, motivaciju, ciljeve, učestalost, a prije svega da je dizajniran za tebe i za sve tvoje potrebe.

Piši nam direktno na messanger ili na naš viber br. 060 355 6160  

ŽELIM ZAKAZATI MOJ PRVI STRATEŠKI SASTANAK

Dan:.......

Vrijeme:....


Dogovorit ćemo kognitivni i neobvezujući sastanak da vidimo kako možeš riješiti prepreke i organizaciju, da uneseš malo pokreta u svoj život i da postigneš rezultate koje želiš.


Ako odlučiš da bismo mogle biti rješenje za tvoje nelagode, trebaš znati da kao naša članica imaš odmah prednost da učestvuješ na našem edukativnom događaju i promocijama koje su ekskluzivno rezervisane za tebe!

Odvoji vrijeme koje si zaslužila!

Čekamo te!


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost