×
Novosti
SENADA: "ZADOVOLJNO SE OSJEĆAM JER SAM NAPOKON KRENULA! NASTAVIM DALJE"
Lifestyle Club

Šta te koči?

Jedan od strahova koji koči većinu žena da se upišu u Fitness jeste strah od toga da budu ostavljene same da se snađu između vježbi, grupnih programa i sprava plus nepoznatog okruženja.


Nađeš se u sobi punoj ljudi, a da ne znaš ni koga pitati ni šta učiniti!


Pretežno treneri pričaju sa najzgodnijom djevojkom i svi se oko nje motaju ili sa nekima koji su tu milion godina ili šupljiraju na recepciji.


Nekad ne primjetiš ni ko su između onoliko ljudi, svi sportski obučeni, niko nije imao brigu da te upoznaje sa njim ili sa njom, možeš ih prepoznati po mirisu tune ili jaja (hahahah)

Jel' to ok?

Smatramo da to nije u redu i zbog tog razloga u Lifestyle Club-u nam je stalo da popričaš sa trenericom koja razgovara sa tobom i planira zajedno sa tobom tvoj put za dobrobit, odradite prvi trening zajedno kako bi ti mogla fino pokazati kako se izvodi vježba i za šta je korisna, a to ne radi samo na početku nego i kasnije, uzme te za ruku i korak po korak te prati, organizira naredne sastanke kako bi proanalizirala tvoju situaciju, da bude u toku o promjenama i predlaže dalje korake.

Svaki dan i u bilo koje vrijeme održava kontakt sa tobom.

Prečesto se dešava da te nakon što uplatiš članarinu katapultiraju u salu sa kursevima koji ti je možda sekretarica ili drugarica preporučila, onda odeš dva puta i odustaješ.

Sada razumiješ da nije do tebe nego je do površinskog pristupa (da ne kažemo bezobraznog) koji pojedini fitness-i i teretane imaju prema tebi.

Želiš da se pokreneš ali na kraju se nađeš u nekom ambijentu koji nije pogodan za tebe, ambijentu u kojem se većina prilagodila ala tipa "ko preživi pričat će" "najjači preživljavaju" i te gluposti i onda je normalno da si osjetila nelagodu da nisi dovoljno dobra ili fit da se priključiš.

Ponovimo:

Nije do tebe!
Ne moraš biti fit da se priključiš klubu!


Prethodno iskustvo ne treba da te koči da probaš ponovo u ambijentu koji je pravi za tebe, ne smiješ odustati od sebe, svog zdravlja i sreće.

Naš radni protokol predviđa BESPLATNU sesiju s osobnim trenerom na prvom treningu, a zatim svaka 2 mjeseca, za sve članice.

Samo ovo ima puno veću vrijednost od same članarine!

Tamo gdje drugi nestaju mi želimo još više podići razinu usluge kako bismo zadovoljile svoje članice i bile podrška za tvoj prvi korak.

Senada, naprimjer, prije nego što se obratila nama dugo je bila neaktivna,  zadnji put kad je bila aktivna išla je na jogu prije korone. 

Senada ima prelijep ali isto tako vrlo odgovoran posao jer radi kod jedne porodice i čuva predivnu djevojčicu te su je oni potakli da se aktivira i olakša simptome menopauze i diskusherniju. 
Vidi sta znači imati pozitivno i motivirajuće okruženje.

Senadi se na početku odmah svidjela ideja da joj neko pokaže šta bi trebala da radi jer ne bi znala sama. 

Nakon prve dvije sedmice odmah je primjetila da može duže vježbati i da se osjetila fleksibilnija.
 
Primijetila je kako to sve utiče na njeno raspoloženje jer se osjeća sretnije kada dolazi, a i kada izađe iz teretane.

"Zadovoljno se osjećam jer sam konačno krenula! Zahvaljujući trenerici Amili imam volju za dolaskom. Sviđa mi se što sam kod trenerice Amile zapala. Osjećam napredak i obzirom koliko dugo sam bila neaktivna sad sam puno bolje nego prije. Bila sam se zapostavila a sada više nikad neću odustati od sebe. Nastavim dalje!"


Čestitamo Senadi na pametnoj odluci i zahvaljujemo se na njenom povjerenju!

Nastavljamo dalje zajedno!

A ti, jesi li stvarno sigurna da ne možeš odvojiti to vrijeme?

Pridruži se našoj mini inicijativi "SAVRŠENO LJETO" gdje ćemo te pratiti sa savjetima, treninzima i člancima koji će ti pomoći da provedeš ljeto posvećeno svojoj dobrobiti.

I ne samo to, učini prvi korak prema zdravom životu, i kada počneš, ukoliko si prijateljica jednoj od naših članica, mi ti želimo dodatno pomoći, želimo ti pokloniti CIJELI MJESEC BESPLATNIH treninga sa nama, kako? 

Možeš rezervisati svoj besplatni probni period tako što ćeš nam pisati na messangeru ili na viber br. 0603556160.  

I navesti svoje:

1. ime i prezime, 

2. broj telefona na koji te možemo dobiti 

3. vrijeme u koje bi preferirala da te nazovemo.

4. #PRIHVATAMIZAZOV

5. Ime i prezime prijateljice koja je trenutno aktivna u Lifestyle Clubu

Iskoristi odmah ovu jedinstvenu priliku, imaš mogućnost da aktiviraš do 30. juna.  

Ovo je prvi korak do aktivnog i zdravog života, prvi je korak ka tvojoj dobrobiti, ne odgađaj dalje...

Čekamo te!


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost