×
Novosti
LJETO, NAJBOLJA SEZONA ZA VJEŽBANJE!
Lifestyle Club

Znam, običaj kaže nešto drugačije: treniram od septembra/oktobra, mala pauza u decembru, polovina januara a onda krećem ponovo pa do maja/juna.

Poslije je prevruće, poslije sam previše umorna, poslije idem na godišnji odmor, poslije... uvijek postoji nešto...


S druge strane, mislimo dvije stvari: 
Druga je da su treninzi ljeti možda i bolji.

Prva je da se UVIJEK moraš kretati, jer se tako osjećaš bolje i spremnije, daje ti priliku da se posvetiš sebi, da se oslobodiš stresa i umora.

Ljeti si pod većim stresom upravo zbog vrućine, umornija si jer ti se godišnji odmor čini još uvijek daleko, onda nam objasni na kraju krajeva zar uzimaš 2 mjeseca  odmora da ideš na more...

A umjesto da pasivno čekaš godišnji odmor,  što se ne bi upisala u teretanu, u zdravo okruženje, uz mogućnost da odvojiš malo vremena za sebe, imaš sve na raspolaganju, u fitnessu ima manje gužve, manje problema s rezervacijama, manje haosa, više mira u svemu, ukratko, savršena situacija za mali predah i opuštanje.


A pored toga da kažemo sve do kraja, dobrobit, tvoje blagostanje, može li imati sezonu?

NE! Definitivno zdravlje i dobrobit nema sezone!

Uvijek smo otvoreni, čak i u augustu, s redovnim kursevima i tvoja trenerica je na raspolaganju za planiranje tvog najboljeg programa vježbanja ikad za sjajno ljeto.

A ako stvarno napraviš pauzu?

PRIKLJUČI SE NA FACEBOOK GRUPU ŽENA U FORMI ODAVDE

==> https://www.facebook.com/groups/zenauformi

jer uskoro ćemo početi ponovo objavljivati MINI RUTINE, PILULE DOBROBITI koje će ti pomoći tokom ljeta da se osjećaš dobro i u formi.

U maju smo počele sa našom inicijativom "AKTIVNO LJETO" gdje ćemo te pratiti sa savjetima, treninzima i člancima koji  će ti pomoći da provedeš ljeto posvećeno svojoj dobrobiti.

A ne samo to nego učini prvi korak prema zdravom životu, i kada počneš želimo ti pomoći, želimo ti pokloniti CIJELI MJESEC BESPLATNIH treninga sa nama, kako? 

Potrebno je da je tvoja drugarica aktivna članica u našem klubu, ona i mi ćemo te ugostiti da isprobaš na sebi hoćeš li se osjećati bolje i da li smo mi pravo mjesto za tebe.

Možeš rezervisati svoj besplatni probni period tako što ćeš nam pisati na messangeru ili na viber br.0603556160. 

I navesti svoje: 

1. ime i prezime, 
2. broj telefona na koji te možemo dobiti 
3. vrijeme u koje bi preferirala da te nazovemo.
4. #PRIHVATAMIZAZOV


Iskoristi odmah ovu jedinstvenu priliku, imaš mogućnost da aktiviraš do 30. juna. 


Čekamo te :)


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost