×
Novosti
MAŠTALA SI O TROMJESEČNOM ODMORU...EVO KAKO TO UČINITI!
Lifestyle Club

Škole će uskoro završiti, vrućina će izbiti dovoljno da nam bude žao ovih dana i već ti je muka od pomisli da nećeš moći bar 2-3 sedmice u cugu van grada.


Mislim...


Ko ne bi želio život s pogledom na more, barem ljeti?

Ali ako, poput mene, većinu vremena moraš boraviti u gradu, evo dobrih vijesti.

Lifestyle Club bit će tvoja mala oaza u gradu s aktivnostima prilagođenim ljetnom periodu za uživanje u benefitima vježbanja na privatnom i rezerviranom mjestu samo za nas žene.

I grupne časove koji će ti garantovati opuštanje i zabavu u lijepom okruženju žena poput tebe bez odustajanja od treninga zbog vrućine, možeš se osjećati dobro i zabaviti radeći nešto lijepo za sebe.

Šta će ti bolje?

Biti u mogućnosti učiniti nešto za sebe, za svoje tijelo, za svoj um, ali u isto vrijeme zabavno i regenerirajuće čak i unatoč vrućini.

Ovdje ti je uvijek ugodno, ali ljeti postaje tvoj otok u gradu gdje možeš napuniti baterije, trenirati i zabaviti se bez maltretiranja i pretjerivanja...

Osim toga možeš uvijek kombinovati akivnost u klubu i aktivnost koju ćeš raditi na otvorenom poput hodanja u prirodi ili vožnje bicikla.

Zašto bi odustala da se osjećaš dobro i ljeti?

Nema nikakvog razloga baš kao i naša draga Biljana koja je sa nama od 2018. i ljeti voli da se brine o sebi i da uživa u fizičkoj aktivnosti. 

Na početku je mislila da je krajnje vrijeme da počne sebi posvećivati zasluženo vrijeme, godine su tu ali je u duhu uvijek razigrana i sretna kao djevojčica. Kad se malo udebljala i osjetila da su joj mišići "propali" onda je reagovala i zasukala rukave da joj tijelo bude u skladu sa njenim duhom. 

Na početku nije mogla biciklo da vozi ni 3 minute a sada vozi puno više i osjeti znatno poboljšanje. 

Zašto je prihvatila i ove godine naš IZAZOV i nastavlja i ovu i narednu godinu?

"Poslije treninga se fino osjećam i bude mi drago što sam vježbala. Osjećam se bolje, puno bolje u odnosu na početak, manje me bole leđa, jačam mišiće. Pravo sam zadovoljna, a da me muž ne sprječava :D, dolazila bih i češće."


Šta čekaš ti? Ovo je prilika da počneš već sada, baš sada kada je ljeto.

Nazovi nas da dogovorimo termin i počni se osjećati dobro već sad.

Želiš da saznaš nešto više o tome?

OVDJE NAM NAPIŠI PORUKU

Direktno na messanger ili na naš viber br. 060 355 6160  

ŽELIM ZAKAZATI MOJ PRVI STRATEŠKI SASTANAK

Dan:.......

Vrijeme:....


Dogovorit ćemo kognitivni i neobvezujući sastanak da vidimo kako možeš riješiti prepreke i organizaciju da uneseš malo pokreta u svoj život i da postigneš rezultate koje želiš.

Sudjeluj u našoj LJETNOJ IGRI i pobijedi u NAŠEM IZAZOVU!


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost