×
Novosti
LJETO DOLAZI…
Lifestyle Club

Čak i ako je napolju još uvijek jesen, ljeto je iza ugla...a ti već razmišljaš o tome kada ćeš nam reći "NEE, ne dolazim ljeti: vruće je, djeca, suncobran, ja idem u šetnju, baštu”…



Budimo iskrene, kada dođe topla sezona, svaki izgovor je dobar!

Danas ti želimo dati 5 kratkih, brzih savjeta koje možeš odmah primijeniti u praksi kako ne bi izgubila motivaciju za trening. Vidjet ćeš da tvoji izgovori više neće imati efekta 

1. Postavi svoj cilj: ako znaš kuda želiš ići, bit će lakše postaviti pravi put treninga i različite korake rasta;

2. Eksperimentiši:
Nemoj misliti da neka određena aktivnost nije za tebe samo zato što ti izgleda da ti ne leži nego daj sebi prostora da isprobaš jer bi samu sebe mogla iznenaditi, cijeniti i biće ti jako zabavno!

3. Dopusti da te prati prava playlista : trening uz pravu muziku daje ti ludi poticaj, pronađeš ono što te zanosi da se oslobodiš i počneš trenirati;

4. Zabilježi napredak: ako pratiš svoj napredak, shvatit ćeš kako napreduješ čak i ako to ne vidiš. Uvijek prati sve i eventualno se slikaj kako bi proučavala evoluciju tvog tijela kako vrijeme prolazi; Mada gardaroba je najbolji pokazatelj.

5. Šta ako ne vidiš rezultate?

Nemojte se obeshrabriti: vrlo često ne vidiš rezultate, ali ih osjećaš. Više fizičke snage, više izdržljivosti, više upornosti. Zato budi uporna i ne odustaj jer zapamti ne trebaš trčati nikakav maraton ili izaći na naslovnoj strani “Ljepota i zdravlje”. Daj sebi vremena i svaki trud će se isplatiti.



Mi smo ovdje da ti pomognemo, ne s dugim i zamornim treninzima, već s nečim jednostavnim, 30-60 minuta dva puta sedmično, da bi ti radila na sebi sa nama u fitness-u ili na odmoru, zahvaljujući našim časovima i praktičnim savjetima koje će ti omogućiti da doživiš drugačije fitness iskustvo,da imaš drugačiji pristup prema fizičkoj aktivnosti.

Ali ne samo to, da bi te pripremile za ovo i pomogle ti da ne odgađaš ponovo i poduzimaš taj korak SADA, smislile smo vrlo poseban program:

Pomoći svim ženama koje žele započeti po koji pokret, zajedno s nama, da vide da li je to stvarno moguće, za samo 20KM za upisninu i aktivaciju:

"BUDI NAŠA GOŠĆA"

> Strateško savjetovanje sa nama radi planiranja tvog puta ka dobrobiti,
>Jedan trening je sa privatnom trenericom, koja će obzirom na tvoju sadašnju situaciju izraditi najbolji program za reaktivaciju za tebe.
> Jedna konsultacija sa privatnom trenericom, na kojoj ćete zajedno razmijeniti utiske, napretke i razviti narednu strategiju za tebe i tvoje potrebe
> 30 dana Paket uključuje neograničeno korištenje sprava i grupnih časova.

Ovu priliku smo pružile 10 žena i ostala su još 3 mjesta, ako se još uvijek dvoumiš kontaktiraj nas odmah jer ne rizikuješ ništa.

Jedino što riskiraš je da se osjećaš bolje!

DA SAZNAŠ VIŠE I KAKO NE BI PROPUSTILA OVU ZANIMLJIVU PRILIKU DA KONAČNO POČNEŠ

Možeš rezervisati svoj besplatni probni period tako što ćeš nam pisati na messangeru ili na viber br.0603556160.

Počni osvajati odmah, potrebno ti je samo 60 sekundi da nam pošalješ poruku

I navesti svoje

1. ime i prezime,
2. broj telefona na koji te možemo dobiti
3. vrijeme u koje bi preferirala da te nazovemo.
4. #PRIHVATAMIZAZOV


Iskoristi odmah ovu jedinstvenu priliku, imaš mogućnost da aktiviraš do 6.juna.

Pobijedimo zajedno jer si zaslužila!

Čekamo te!
Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost