×
Novosti
PROMOCIJA "AKTIVNO LJETO" KAKO DOĆI U FORMU -NE SAMO ZA LJETO- VEĆ ZA CIJELI ŽIVOT !!!
Lifestyle Club

 "Gio, kako će me čas od 30/60 minuta, dva puta sedmično, dovesti u bolju formu za ovo ljeto, a potom i za cijeli život?"

Znam da ti ovo pitanje prolazi kroz glavu i da je u redu da ti dam odgovor, jer si probala, testirala, vjerovala u toliko stvari koje su te razočarale u prošlosti i ne želimo te razočarati, ovdje smo da ti pomognemo.


Godinama zajedno sa mojim timom prostudiramo, testiramo i probamo dati jednostavno i učinkovito rješenje za mnoge žene koje su stalno zauzete, u frci, sve više i više zbog ovog užurbanog života koji ih udaljava od njihovog blagostanja.


I zato sam stvorila JEDINSTVENU metodu krojenu za žene i njihove potrebe kako bi se osjećale bolje nego što se danas osjećaju kroz kretanje bez griže savjesti, bez pritiska i bez velikih napora i odricanja.


Ako nas pratiš već jedno vrijeme znaš da često organizujemo pored eksluzivnih edukativnih događaja rezervisanih samo za naše članice i njihove gošče i promocije novih koreografija gdje naši kursevi dobiju novi sjaj, novu muziku i učinkovitije pokrete gdje se stvara još ljepša atmosfera . 


Pozivamo te ovim putem da dođeš na našu PROMOCIJU "AKTIVNO LJETO" utorak 6. JUNA, poseban dan, cijelu veče posvećeno tebi i tvojim prijateljicama u NAJNOVIJEM LJETNOM IZDANJU Lifestyle Club koreografije, da uživaš i da se lijepo provedeš uz fantastičnu muziku i zabavu.


Predstavit ćemo sve naše programe u novom ruhu:

17:30h ŽENA U FORMI 3.1 8

18:15h ZDRAVA LEĐA 13

19:00h PUMP 10


Sve aktivnosti će trajati 30 minuta tako da možeš testirati više od jedne, naravno uz pravo vremenu rezervaciju!

Ukratko, lijep dan zajedno u zabavi, druženju i lijepom provodu da se i dalje osjećaš dobro i uživaš u našem SAVRŠENOM LJETU u Lifestyle Clubu.


Možeš sudjelovati u više aktivnosti, to je prilika za početak aktivnog života, počevši od aktivnog, zabavnog i održljivog  tokom ljeta.


Ne propusti ovu priliku, MJESTA SU OGRANIČENA, odmah pošalji poruku kako bi otkrila program koji će ti se najviše svidjeti i sudjeluj sa prijateljicom.

Učini prvi korak prema zdravom životu , i kada počneš želimo ti pomoći, želimo ti pokloniti CIJELI MJESEC BESPLATNIH treninga sa nama,kako? 

Odlučile smo da darujemo prvih 10 žena koje se prijave od danas do dana promocije 6. juna mogućnost da se pokrenu i pobijede sve svoje izgovore.

Možeš rezervisati svoj besplatni probni period tako što ćeš nam pisati na messangeru ili na viber br.0603556160. 


I navesti svoje 

1. ime i prezime, 

2. broj telefona na koji te možemo dobiti 

3. vrijeme kada bi preferirala da te nazovemo.

4. #PRIHVATAMIZAZOV


Iskoristi odmah ovu jedinstvenu priliku, imaš mogućnost da aktiviraš do 6.juna. 

Želiš da saznaš nešto više o tome?


OVDJE NAM NAPIŠI PORUKU

Dogovorit ćemo kognitivni i neobavezujući sastanak da vidimo kako možeš riješiti prepreke i organizaciju da uneseš malo pokreta u svoj životi da postigneš rezultate koje želiš.

Sudjeluj u našoj LJETNOJ IGRI i pobijedi u NAŠEM IZAZOVU!


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost