×
Novosti
MI SMO DRUGAČIJI!!
Lifestyle Club

Mi smo ŽENSKI FITNESS KLUB!

Pomažemo ženama da se osjećaju bolje pomoću kretanja i da uspijevaju ugraditi ovu zdravu naviku u njihov užurban, prebukiran i izazovan život koji je često posvećen drugima, a najmanje sebi i svojim potrebama.


Naš fokus si
TI, pomažemo ti da se pokreneš, naš jedinstven projekat je usmjeren na to da žene koje nam se obraćaju imaju najbolje moguće iskustvo treniranja.

Dolaze u fitness da imaju fizičku aktivnost, vježbe, treniranje.


Da učine, kroz
POKRET nešto zbog čega će se osjećati bolje nego što se osjećaju danas.

✔️Nemamo kafić ni protein bar, ako želiš ispijati kafu trebaš ići u kafić i ukoliko želiš da razmutiš nešto od preparata kod nas ne bi mogla,  ne prodajemo proteine, kreatine ili slično, ali uvijek te častimo kafom ili čajem na sastanku, a u frižideru imamo samo običnu vodu.

✔️Ne radimo 3+1 promocije, ako želiš takve promocije, trgovački centri ih rade svakodnevno. Mi ti garantujemo da kao naša članica imaš uvijek bolje uslove i nećeš se naći u situaciji da si jučer kupila članarinu po punoj cijeni, a danas si zatečena sa veoma povoljnom ponudom kojoj ne možeš više pristupiti jer si već dala novac.

✔️Ne nudimo jednodnevni besplatni probni termin, ali ti dajemo priliku da isprobaš cijeli period da testiraš u potpunosti da li smo mi pravi klub za tebe i da li naše ponuđeno rješenje može stvarno uticati na tvoju sadašnju situaciju.

✔️Naša usluga ne završava u momentu kada platiš nego baš tada počinje i želimo da budeš doslijedna i da iskoristiš maksimalno svoju članarinu. Mi ti nudimo dvije GARANCIJE za nadoknađivanje propuštenih termina umjesto da se nadamo da plaćaš, a da ne dođeš.

✅SVE članice prije početka svog puta u našem klubu imaju razgovor s asistenticom kako bi se analizirale njihove potrebe  i prvi trening u klubu  s ličnom trenericom koja izradi program treniranja na osnovu njihovog trenutnog fizičkog stanja i raspoloživog vremena.
✅Nisi ti ta koja ganjaš instruktora/icu radi promjene planova, već je tvoja trenerica ta koja zna kada trebaš reprogramirat tvoj plan vježbanja i obavlja ga redovno i predano, posvećujući vrijeme tebi uz ekskluzivan termin za tebe.


✅Naša članica uvijek ima više prednosti od novih, a ne obrnuto, jer oni koji su nas već odabrali i dalje nam vjeruju imaju pravo biti nagrađeni i zaštićene.


✅Svaki član našeg tima koji radi u Lifestyle Clubu mora prvo odraditi internu obuku, a tek nakon što se uvjeri da je sposobna za to početi brinuti o članicima.


✅Potičemo, informišemo i učimo žene da postanu aktivnije i napuste lijenost, besplatno, putem Facebook objava i grupa, osim dolaska u teretanu.


✅Naše članice uživaju u virtualnoj platformi na posebnoj aplikaciji, uključenoj u njihovu članarinu kako bi uvijek mogle trenirati s nama gdje god se nalazile.


✅Pomažemo u održavanju dobrih navika i stvaranju novih kroz seminare, sastanke, šetnje,događaje i još mnogo toga.


✅Naše članice uživaju u našim malim znakovima pažnje, zabavama dobrodošlice, rođendanskim darovima i beskrajnom poštovanju, raspolaganju i ljubavi koje cijeli tim svakodnevno pruža.


✅Kod nas direktorica ima samo jedno ime i prezime, moje, Giovanna Paparella,preko dvadeset godina u Fitnessu i moj životni poziv je da pomognem ženama da se osjećaju dobro, zdravo i sretno.

Do sada smo pomogle stotinama žena na njihovom putu ka promjeni i unapređenju svog života. Možeš pronaći njihovo inspirativno iskustvo na ovoj stranici među recenzijama i pohvalama koje su podijelile sa nama i sa tobom koja trenutno ovo čitaš i pratiš.

Mi smo drugačiji, a ako i ti želiš doživjeti razliku, učini prvi korak i piši nam odmah.

Danas možeš rezervisati svoj prvi strateški razgovor direktno na messanger ili na naš viber br. 
060 355 61 60 

 

ŽELIM ZAKAZATI MOJ PRVI STRATEŠKI SASTANAK

Dan:.......

Vrijeme:....


I kada preferiraš da te kontaktiramo da potvrdimo sastanak sa tobom za narednu sedmicu, kako bismo mogle odvojiti kvalitetno vrijeme da se upoznamo, da pričamo i da razumijemo koji je najbolji način da se odmah počneš osjećati dobro.

Kreni da živiš najbolje što možeš uključujući kretanje i zdrav stil života.

Na našoj facebook grupi ŽENA U FORMI možeš da pratiš PILULE DOBROBITI i za početak, možeš krenuti s vježbama koje možeš raditi od kuće, ali mala sugestija je da ne odustaneš nikad od svog blagostanja.

Pridruži nam se i odvoji vrijeme na pametan način!

Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost