×
Novosti
VRIJEME JE DA PREUZMEŠ KONTROLU NAD SVOJIM ŽIVOTOM!
Lifetsyle Club

Nedjelja je i ako već nisi počela raditi nešto drugačije od onoga što obično radiš, ne možeš se nadati nečemu drugačijem.

Prelazimo odmah na stvar bez dlake na jeziku...


Ako ti je stres zavladao životom, potreban ti je trenutak za razmišljanje i neće se ništa desiti ako sat vremena ne misliš na svoj posao, obaveze i sve što moraš obaviti tokom dana i ono što ćeš raditi naredne sedmice i koga si zapostavila u zadnje vrjeme.


Uloži ovaj sat u sebe i u razumijevanje onoga što ti je stvarno potrebno da promijeniš svoje fizičko zdravstveno stanje, a time i svoj život!


Također zato što... ako ne staneš i razmisliš, niko to neće učiniti umjesto tebe!

Pod pritiskom si jer se svijet brzo kreće, više sati u danu provodiš na poslu, a kada izađeš vani žuri ti se i nemaš dovoljno vremena za sebe.

Porodica,djeca, posao, uz dodatne otežavajuće faktore kao što su bolovi svuda po malo, nekad vrat, nekad leđa, koljena, ne možeš na kraju kajeva ni toliko brzo da se krećeš jer se zadišeš. Kad se pokušavaš popeti stepenicama, kada trčiš da uđeš u tramvaj ili lift, odjeća ti ne stoji onako kako bi željela pa se pola sata ispred ormara oblačiš i presvlačiš i tako dalje i tako dalje.. 

Normalno je da se polako počinje pojavljivati nezadovoljstvo, hronični umor i nervoza.

SADA JE DOSTA!!!!


Stani na sat vremena!

... ali ne sama, jer si to već učinila hiljadu puta i onda se na kraju uvijek vratiš na početak, a da ništa nisi riješila!

Razgovaraj sat vremena o svojim potrebama, nelagodama, svojim strahovima, dvoumicama s timom profesionalaca koji rade na rješavanju ovih problema i saslušale su stotine žena poput tebe s istim problemima kao što su tvoji.

Započni sa STRATEŠKIM SAVJETOVANJEM s jednom od naših asistentica:

  • analiza trenutnog stanja;
  • procjena dosadašnjih iskustava;
  • razumijevanje trenutnih tegoba i nelagoda;
  • jasan i konkretan lični akcijski plan;

Odavde su krenule sve naše članice koje su danas razbile strahove, otklonile nelagode, smanjile bolove i višak kilograma i vratile kontrolu nad svojim životom.

Ne vjeruj nam na riječ nego pogledaj sve ove žene koje su napisale stotine rezenzija  i pohvala  i koje su promijenile iz korijena svoj život.

Učini prvi korak i piši nam na messenger ili pošalji nam poruku na Viber br. 060 355 61 60 da dogovorimo prvi kognitivni sastanak bez obaveze.

ŽELIM ZAKAZATI MOJ PRVI STRATEŠKI SASTANAK:

Dan:.......

Vrijeme:....

I kada preferiraš da te kontaktiramo da potvrdimo sastanak sa tobom za narednu sedmicu, kako bismo mogle odvojiti kvalitetno vrijeme da se upoznamo, da pričamo i da razumijemo koji je najbolji način da se odmah počneš osjećati dobro.

Kreni da živiš najbolje što možeš uključujući kretanje i zdrav stil života.

Na našoj facebook grupi ŽENA U FORMI možeš da pratiš PILULE DOBROBITI i za početak, možeš krenuti s vježbama koje možeš raditi od kuće, ali mala sugestija je da ne odustaneš nikad od svog blagostanja.


 

Pridruži nam se i odvoji vrijeme na pametan način!

Čekamo te!

Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost