×
Novosti
JEDNA OD TAJNI ČLANICA LIFESTYLE CLUBA
Lifestyle Club

Mi smo zapravo danas rezultat naših postupaka i to nam omogućuje da razmislimo o nečemu stvarno važnom:


Ako smo danas rezultat naših postupaka od jučer, to znači da imamo mogućnost poboljšati se zahvaljujući ponašanju i navikama koje danas uspostavimo!


Rutinski procesi su ti koji nam pomažu da naše ponašanje ostane konstantno i potrebne su nam te navike, jer na taj način možemo smanjiti tjeskobu, zabrinutost za budućnost te nam omogućiti da ostanemo konstantni u realizaciji svojih zadataka i ciljeva.


Jedna od tajni navikavanja naših članicama na ritual treninga je praćenje naših programa s profesionalnom osobnom fitness trenericom, koji ih prati korak po korak.


Na taj način uspijevaš integrirati ovaj rutinski proces u sedmicu, eliminirati velike neugodnosti i poboljšati fizičku kondiciju i zdravlje!


Sada na temelju svoje raspoloživosti vremena i trenutnih životnih uslova, odaberi kada ćeš nešto učiniti i učini to, u to vrijeme u tom trenutku i ono vrijeme u sedmicu kada si to odlučila i planirala učiniti


Ako i ti osjećaš potrebu da se navikneš da odvajaš vrijeme za sebe kretanjem i treningom, kako bi bila bolja, ali ne znaš kako isplanirati svoj sedmicu te misliš da ti je potrebna konkretna podrška, ovdje su 3 koraka koja trebaš poduzeti:

  1. Rezerviši jednosatno STRATEŠKO SAVJETOVANJE kod jedne od naših asistentica;
  2. Javi nam sve svoje želje;
  3. Reci nam sve svoje sumnje, sve svoje strahove i što bi te moglo spriječiti da trenirate;
  • Dobit ćeš detaljan akcijski plan izgrađen prema tvojim ličnim potrebama.
Pošalji nam privatnu poruku na Viber br. 060 355 61 60 da dogovorimo prvi kognitivni sastanak bez obaveze.

ŽELIM ZAKAZATI MOJ PRVI STRATEŠKI SASTANAK

Dan:.......

Vrijeme:....

I kada preferiraš da te kontaktiramo da potvrdimo sa tobom za narednu sedmicu, kako bismo mogle odvojiti kvalitetno vrijeme da se upoznamo, da pričamo i da razumijemo koji je najbolji način da se odmah počneš osjećati dobro.

Kreni da živiš najbolje što možeš uključujući kretanje i zdrav stil života.

Na našoj facebook grupi ŽENA U FORMI možeš da pratiš PILULE DOBROBITI i za početak, možeš krenuti s vježbama koje možeš raditi od kuće, ali mala sugestija je da ne odustaneš nikad od svog blagostanja.



Pridruži nam se i odvoji vrijeme na pametan način!


Potrudi se da budeš najbolja verzija sebe! 

Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost