×
Novosti
POBIJEDI LJENOST- PRVA STRATEGIJA "POLAKO ALI SIGURNO"
Lifestyle Club

Prvo što trebaš učiniti je da postaviš svoj "mindset" na odgovarajući način jer vrijeme koje ćeš odvajat nije za fitness, nije za treninge, nije za prijateljicu ili x vanjskih razloga nego to vrijeme je isključivo da posvetiš sebi, te onda uspostaviš raspored i određen broj sedmičnih dolazaka na trening. 


Nemoj sebi zacrtat da ćeš onih poznatih "3 puta sedmično" ili "svaki dan" ako ne ništa od toga jer nećeš dobiti "rezultate" jer je to već prva i ogromna greška. 


Da budeš sigurna sebi odredi jednostavno 2 dana i u koja doba (prijepodne ili poslijepodne) nakon toga treći dan (kao nadoknada ili dodatni trening) na koji možeš ali "ne moraš". 

Ako si predana tome da ne iznevjeriš svoja očekivanja, bit će puno lakše ne izgubiti motivaciju i ostat istrajna pogotovo prvi mjesec koji je najosjetljivi za početak! 


Nadalje, vrlo je važno da postaviš konkretne i realne ciljeve, bez pretjerivanja, kako bi mogla postepeno mjeriti svoj napredak i ne gubiti vjeru u sebe i u trening.

Nisu bolovi u leđima odjednom počeli, ili nagomilavanje viška kilograma ili stresa... to je proizvod godinama zanemarivanja sebe i svojih nelagoda i glupo je očekivat da će to nestati u jednom danu.

Ako ti je redovnost u vježbanju slaba tačka, možeš uključiti dobru prijateljicu, sestru ili rodicu koja već redovno posvećuje sebi vrijeme vježbajući naprotiv je mač sa dvije oštrice jer jeste imate slične situacije ali isto tako jedna drugu može demotivisati tako što će ona nonstop odgađati a pošto njoj se ne ide pa ne ideš ni ti. 

Zapravo, treniranje u društvu jest zabavnije i odličan način da se međusobno ohrabrite, kako bi uvijek dale sve od sebe i vratile kontinuitet svojim treninzima ali pazite da ne odustajete zajedno kad jedna od vas ne može. Nastavi svoj lični put i sama ako treba da se osjećaš ponovo dobro, samouvjereno i sretno.


Ako želiš započeti svoj put promjene piši nam da organizujemo tvoj PRVI STRATEŠKI SASTANAK sa nama na kojem ćemo rado pričati o tebi, o tvojoj situaciji, tvojim preprekama i o tvojim nelagodama i na koji način možemo riješiti.

 

Napiši nam poruku na Viber br. 060 3556160 da dogovorimo prvi kognitivni sastanak bez obaveze.

 

ŽELIM ZAKAZATI MOJ PRVI STRATEŠKI SASTANAK

dan:.......

Vrijeme:....

 

I kada preferiraš da te kontaktiramo da potvrdimo sa tobom za narednu sedmicu.

kako bismo mogle odvojiti kvalitetno vrijeme da se upoznamo, da pričamo i da razumijemo koji je najbolji način da se odmah počneš osjećati dobro.

Kreni da živiš najbolje što možeš uključujući kretanje i zdrav stil života. Na našoj facebook grupi ŽENA U FORMI možeš da pratiš PILULE DOBROBIT aIi za početak, možeš krenuti s vježbama koje možeš raditi od kuće, ali mala sugestija je da ne odustaneš nikad od svog blagostanja .

Pridruži nam se i pobijedi ljenost za sva vremena!


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost