×
Novosti
PUMP 9: SAGORI KALORIJE, OBLIKUJ SE I OSJEĆAJ SE SJAJNO KAO NIKAD DO SADA!
Lifestyle Club

Pump je trening sa tegovima koji oblikuje  i jača tvoje tijelo aktivirajući sve mišiće vježbama poputčučnjeva, pritisaka i podizanja.


Šta te čeka?


Odličan, konkretan i efikasan trenig koje svi obožavaju!


PUMP 9  kreće trening s optimističnim, zabavnim zagrijavanjem koji uključuje rad s pločama kako bi nas pripremio za funkcionalan dio treninga.


Prikladno nazvana Čučanj pjesma pogađa nas sporim i kontrolisanim čučnjevima kako biste "radile noge i nestale". Vrijeme pod tenzijom (držanje mišića podstalnim pritiskom) ključ je za toniranje i oblikovanje tvoje noge i stražnjicu.


Trening za prsa ima dobru kombinaciju funkcionalnih sklekova i Plate Flysa s potiscima - izvrstan način za opterećenje gornjeg dijela tijela uz izolaciju i jačanje.


Lacrimosa pjesma u pozadini je velika, odvažna i dramatična. Imamo super setove´Heavy Rows i Pulls s Plate Clean i Presses kako bismo pružili optimalnu kombinaciju jačine i snage. Trening tricepsa je spor i kontrolisan taman da uklone "šiš miš" efekat, dok je biceps funky i zabavan i kompletira oblikovanje za ruke!


Iskoraci mijenjaju igru: pulsevi u stražnjim koracima, a zatim kombinacija čučnjeva u širokom stavu za postizanje željenog efekta. Vježba za ramena uključuje ploče i funkcionalni rad za dovršetak našeg treninga cijelog tijela.


Ovaj trening je jednostavna kombinacija rada sa  šipkom, pločama i treninga s tjelesnom težinom za jačanje tvoje tijela, sagorijevanje kalorija i da se osjećaš sjajno!


Pridružiti ovog četvrtka 16. februara u Lifestyle Club-u da isprobaš novi PUMP.


Na svim našim časovima imamo određen broj rezervacija zbog kapaciteta sale kako bismo bile sigurnije da možeš uživati u potpunosti u našim časovima, s ograničenim brojem i razmacima postoji potreba da svoje mjesto rezervišeš što prije putem Vibera ili mailom..


Priključi se na našu ZIMSKU PROMOCIJU "VOLI SEBE" 

16. februara 

PROMOCIJA LIFESTYLE IZDANJA DONOSI I POSEBNU PRILIKU  ZA TEBE I TVOJE PRIJATELJICE

POZOVI SVE SVOJE DRUGARICE I OSVOJI BENEFITE ZA SEBE I ZA NJU

A koji su benefiti?

  • Za tvoju drugaricu:

3 SEDMICE potpuno BESPLATNO u kojim će imati priliku da bude tvoja gošća i da uživa sa tobom u našem klubu bez ograničenja.

  • Za tebe:

Vaucher od 50 KM ukoliko se tvoja prijateljica odluči da i ona odvoji vrijeme za sebe kod nas s kojom ćeš moćikupiti narednu članarinu.

KAKO DA SE PRIJAVIŠ ZA PROMOCIJU?

Možeš nam poslat porukom naviber br. 060 355 61 60  ili putem e-mailom 

Piši nam:

IME I PREZIME

#VOLIMSEBE

i naravno svoje omiljene kurseve na kojima želiš da učestvuješ.

Pazi možeš se rezervisat samo jedan trening, a na drugi ćemo te staviti napočetak liste čekanja.

JOŠ SE DVOUMIŠ ZAŠTO BI TREBALA DA SE POKRENEŠ BAŠ SADA? 

NAPOMENA ZA GOŠĆE

  • Obavezan je zbog sigurnosnih razloga i pravilnog početka razgovor sa asistenticom za klijentelu i trenericom.

Kreni da živiš najbolje što možeš uključujući kretanje i zdrav stil života. Na našoj facebook grupi ŽENA U FORMI možeš da pratiš PILULE DOBROBITI i za početak, možeš krenuti s vježbama koje možeš raditi od kuće, ali mala sugestija je da ne odustaneš nikad od svog blagostanja.

                                    

Voli sebe i pokreni se sa nama!

Mi ti možemo pomoći!

Čekamo te!

 

Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost