×
Novosti
ZNAŠ LI KOJI JE DAN DANAS?
Lifestyle Club

Drage naše danas se obilježava Međunarodni dan žena i djevojaka u znanosti. 

Žene su odigrale odlučujuću ulogu u znanosti i nisu samo pomogle u razvoju svijeta u kojem živimo nego su ga i odredile.

Žene i djevojke imaju ključnu ulogu u znanosti i tehnologiji kao i u mnogim poljima i trebaju ojačati njihovo sudjelovanje.

Znamo da nije lahko se izboriti za svoje mjesto u društvu i biti priznata za to, ali mi smo uz tebe jer vjerujemo u tvoj kapacitet, upornost i istrajnost koje samo žene mogu imati u svijetu punom predrasude i prepreka.

Ne zaboravi nikad na sebe i uvijek odvajaj vrijeme koje zaslužuješ da uradiš stvari koje ti se sviđaju, koje probude u tebi strast i užitak.

Svim djevojkama i ženama koje zanima znanost želimo da izaberu znanost, ne odustaju, uživaju u učenju, rastu i otkrivanju svaki dan.

Da ti kretanje bude također sastavni dio tvog života kako bi imala dovoljno snage, energije i smirenost da se suočavaš sasvakodnevnim izazovima.

Zahvaljujemo se našoj dragoj članici Almi na njenom umjetničkom djelu koje je napravila u znaku ljubavi i zahvalnosti šta mi radimo za nju i ostale žene koje su u Lifestyle Clubu. Hvala ti Alma nama je čast da imamo članice poput tebe 


Budi svoja, svijet će se prilagoditi!


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost