×
Novosti
POČNI PONOVO OD SEBE ZA SEBE
Lifestyle Club

Želiš li nastaviti žaliti se na svoje nelagode?

Savršeno dobro znamo koliko je komplicirano biti savremena žena. Okean pun sumnji, paranoja, odgovornosti i kriza raznih vrsta, obaveza i hronični umor otežan sa raznim sitnim i manje sitnim bolovima od glave do pete.

Kao što smo svjesne kako se često možeš osjećati nesigurno, neshvaćeno i obeshrabreno kada bi željela da nešto uradiš po tom pitanju.  

Ali činiš li doista sve što možeš kako bi promijenila situaciju? Ili nastavljaš raditi ono što si uvijek radila, zateknuvši se kako brojiš mrvice vremena koje ti na kraju dana ostane na tanjiru nakon što si udovoljila svima osim sebi?

 

Ako želiš biti sretna i zadovoljna žena moraš otresti svu tu prašinu koja ti zamagljuje viziju i skriva one mogućnosti koje ti mogu pružiti priliku za postizanje velikih ciljeva u tvom životu.

 

Sve to možeš postići samo ulaganjem u sebe.

 

Upravo zbog toga ti želimo pružiti jedinstvenu priliku da kreneš ponovo od sebe tako što te pozivamo da se pridružiš našoj promociji novih treninga namijenjenim ženama poput tebe!

 

PROMOCIJA"VOLI SEBE"

16. februara

 

VOLI SEBE je promocija u kojoj ćeš imati priliku da se ponovo zaljubiš u sebe i da nanovo probudiš želju za fizičkom aktivnošću uz prelijepe nove koreografije, novu muziku i nove pokrete koje do sada nisi nikad imala mogućnost da probaš i koji te neće ostaviti ravnodušnom.

PROMOCIJA LIFESTYLE IZDANJA DONOSI I POSEBNU PRILIKU  ZA TEBE I TVOJE PRIJATELJICE

 

POZOVI SVE SVOJE DRUGARICE I OSVOJI BENEFITE ZA SEBE I ZA NJU

 

A koji su benefiti?

 

Za tvoju drugaricu:

3 SEDMICE potpuno BESPLATNO u kojima će imati priliku da bude tvoja gošća i da uživa sa tobom u našem klubu bez ograničenja.

 

Za tebe:

Vaucher od 50 KM ukoliko se tvoja prijateljica odluči da i ona odvoji vrijeme za sebe kod nas s kojom ćeš moći kupiti narednu članarinu.

 

KAKO DA SE PRIJAVIŠ ZA PROMOCIJU?

Možeš nam poslat poruku na viber br. 060 3556160 ili putem e-maila

Piši nam:

IME I PREZIME

#VOLIMSEBE

i naravno svoje omiljene kurseve na kojima želiš da učestvuješ.

 

Pazi možeš se rezervisat samo na jedan a za drugi ćemo te staviti na početak liste čekanja.

JOŠ SE DVOUMIŠ ZAŠTO BI TREBALA DA SE POKRENEŠ BAŠ SADA?

NAPOMENA ZA GOŠĆE

Obavezan je zbog sigurnosnih razloga i pravilnog početka razgovor sa asistenticom za klijentelu i trenericom.

Kreni da živiš najbolje što možeš uključujući kretanje i zdrav stil života.Na našoj facebook grupi ŽENA U FORMI možeš da pratiš PILULE DOBROBITI i za početak, možeš krenuti s vježbama koje možeš raditi od kuće, ali malasugestija je da ne odustaneš nikad od svog blagostanja .

Voli sebe i pokreni se sa nama! Mi ti možemo pomoći!

Čekamo te


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost