×
Novosti
DOBRE NAMJERE, KAKO IH PRETVORITI U STVARNOST?
Lifestyle Club

Dolazak Nove godine često se poklapa s beskonačnim popisom dobrih odluka.

 

Ali kako ostvariti te "dobre namjere"?

Evo TRI savjeta:

1. Odaberi do 3 dobre rezolucije

Jedan od razloga zašto dobre namjere nestanu u roku od nekoliko sedmica je taj što želiš učiniti previše stvari odjednom ili možda  želiš drastično promijeniti stvari na previše frontova.

 

Stoga je vrlo važno razumjeti koju dobru svrhu stvarno osjetimo duboko u  nama, koju osjećamo da stvarno želimo provesti u praksi, razlikujući ŽELJELA BIH  i TREBALA BIH.

Vidjet ćeš da će ti ovaj odabir biti od velike pomoći jer ako tvoja dobra namjera krene od želje gotovo je sigurno da će se ostvariti, inače je osuđena na propast.

A problem je u tome što ako odmah ne razlikujemo ŽELJELA BIH od TREBALA BIH, riskiramo da će neuspjesi od "trebala bih" povući za sobom i "željela bih" jer se obeshrabrimo i vjerujemo da nismo sposobni promijeniti svoje živote.

 

2. Ocijeni strategiju

Svaka od nas je drugačijia: postoje one, poput mene, koje se više vole baciti odmah na stvari i one koje, s druge strane, to moraju činiti smireno kako bi se upoznale s "novotarijom".

 

Temeljna stvar je poštivati ​​sebe i svoju prirodu bez pokušaja da budeš ono što nisi. Dakle, ako si tip "crno ili bijelo",započni sa svim dobrim namjerama u isto vrijeme, inače počni s jednom dobrom namjerom, neka ti to postane navika i onda počni sa sljedećom: tvoj prvi uspjeh potaknut će sljedeće.

 

3. Neka ti to postane navika.

To je po mom mišljenju najvažnije: biti konstantan. Vjerujem da je jedini način da dobru odluku pretvoriš u stvarnost da ti to postane navika, poput pranja zuba.Čineći to svaki dan ili kontinuirano, po mogućnosti poštujući uvijek jednake rokove, dobra svrha/namjera će se ostvariti prije nego što možeš zamisliti.

 

I stoga, ako ti je cilj vježbati, svaki dan, pokreni se. Ne moraš svaki put odraditi cijeli trening, treninzi mogu bit i od nekoliko minuta koji ce se nakon malo vremena zamjeniti s kompletnim treninzima u teretani i šetnjama sa prijateljicama i to je sasvim uredu, ali važno je da taj trenutak postane ritual i doista, navika.

 

Ako ti je ipak cilj češće izlaziti s prijateljicama, odredi naprimjer da, svake srijede ili svake dvije srijede se obavežeš organizirati večeru ili ići na kafu. Odaberi dan i drži ga se. Ako kažeš "jedan dan u sedmici", to nije dovoljno specifično i precizno da bi se poštovalo: u petak ćeš se naći s tjeskobom da nisi ispoštovala obećanje koje si dala sama sebi.

 

Posljednji savjet koji nije nužno primjenjiv na sve dobre namjere: VJERUJ SEBI!

Želiš li se početi zdravije hraniti ili vježbati, vjeruj profesionalcima.

Zatraži svoju besplatnu konsultaciju već danas i napravi prvi korak.

 Na raspolaganju ćeš imati:

- kognitivni sastanak s asistentom za procjenu najboljegputa za tebe

- konsultacija s našom glavnom trenericom za izraduličnog programa prema tvojim potrebama

 

Pošalji nam poruku na Viber br. 060 355 61 60 da dogovorimo prvi kognitivni sastanak bez obaveze.

 

ŽELIM ZAKAZATI MOJ PRVI STRATEŠKI SASTANAK !

Dan:.......

Vrijeme:....

I kada preferiraš da te kontaktiramo da potvrdimo sa tobom za tekuću sedmicu.

Rado ćemo te upoznati i pričati o tebi i tvojim željama inelagode i pronaći zajedno najbolje rješenje.

 

Pridruži nam se u grupi ŽENA U FORMI na linku ispod iodvoji kvalitetno vrijeme za sebe i svoje zdravlje.

 

 

Mi smo tu da ti pomognemo i da te podržimo da kreiraš svoju najbolju budućnost!


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost