×
Novosti
JE LI MOGUĆE IĆI U "RIKVERC"?
Lifestyle Club

Srećom, ponekad da, ali nisu svi toga svjesni.

Pravi problem je shvatiti da si pogriješila, prije nego što ta ista greška postane fatalna!

Uvijek je komplicirano, u nekim situacijama, priznati da smo krenule pogrešnim putem, a brzina je bitna da bi se ograničila šteta.


Nažalost, ako imaš malo znanja o tjelesnoj aktivnosti, programiranja treninga, neugodnostima koje Lifestyle Club svojom inovativnom metodom može riješiti umjesto tebe, a ti se fokusiraš samo na cijenu, zasjenjuješ svoju nelagodu, odnosno razlog zbog kojeg te tjera da započneš određeni put, također imaš dodatnu nevolju tjs. da se svaka greška koju ne osjećas odmah kao opekotina direktno na koži, riskiraš da ćeš ga kasnije plaćati mnogo više od onoga što si planirala.


Zbog toga je važno pažljivo planirati svoje poteze.


Nije to moje, daleko od toga.


Naša je dužnost da ti kažemo da ne možeš sebi dozvoliti, da svaki put te ometa novost trenutka, ili magično obećanje ili, još gore, da slijediš put svojih prijateljica ako si do sada bila na fotelji.

Žene koje nas poznaju godinama, poznaju naš sistem, znaju predanost i pažnju i slušanje koje posvetimo našim članicama, educirane su, sigurne smo da više neće raditi iste greške ukoliko budu se selile u drugi kvart grada i u drugu zemlju.


Svaka od naših članica svakodnevno je stimulirana malim strategijama koje ih iz dana u dan vode ka poboljšanju i prevladavanju izazova.


Od sada pa nadalje, izbjegavaj greške, tvoje su neugodnosti važne i moraju se riješiti, a za to je neophodan detaljan i specifičan savjet sa strane specijaliziranog i formiranog profesionalca.


Lako se pridružiti u Lifestyle clubu, sa ženama poput tebe, ostavi na stranu cijenu i razmišljaj o ZDRAVLJU koje je puno važnije, čekamo te ovdje da radimo na tome korak po korak zajedno.


RAZMISLI O TOME SADA!


KLIKNI OVDJE, zakaži svoj besplatan razgovor da ti pokažemo da je potrebno vrlo malo da se osjećaš dobro i da se vratiš u formu.


Piši nam direktno na messenger sa ovog posta da zakažeš tvoj prvi razgovor.

Ili nas nazovi na 033 873 257.

Ili napiši nam poruku na Viber br. 060 355 61 60 da dogovorimo prvi kognitivni sastanak bez obaveze.


ŽELIM ZAKAZATI MOJ PRVI STRATEŠKI SASTANAK

Dan:.......

Vrijeme:....


I kada preferiraš da te kontaktiramo da potvrdimo sa tobom za tekuću sedmicu.

Kako bismo mogle odvojiti kvalitetno vrijeme da se upoznamo, da pričamo i razumijemo koji je najbolji način da se odmah počneš osjećati dobro.


Pridruži nam se u grupi ŽENA U FORMI na linku ispod i odvoji kvalitetno vrijeme za sebe i svoje zdravlje. 




Živi zdravo i najbolje što možeš!


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost