×
Novosti
KAKO DA POBIJEDIŠ LIJENOST? EVO TAJNE!
Lifestyle Club

Lijenost nije osobina i dio karaktera, nisi rođena lijena, lijenost je mentalni stav.

Ako sebe uvjeriš da si lijena, tvoj um će pokušati biti dosljedan kroz određene radnje, poput da izabereš da ostaneš razbacana na fotelji umjesto da ideš šetati, da odabereš da ideš automobilom umjesto biciklom ili pješke, da ostaneš duže u krevetu umjesto da uradiš koju jutarnju vježbicu.

Ali, ako naprotiv, počneš imati aktivniji mentalni stav, tvoj um će te također podržati i natjerati će te da odabereš stepenice umjesto lifta, šetnju umjesto autobusa ili tramvajem i tako dalje.


Dakle, prvi savjet je započeti sa stavom, a zatim drugi, kao podrška prvom, pretvaranje malih radnji u navike.

Naš mozak pokušava nam uštediti energiju i za to se koriste navike.

Kada radimo nešto na što smo navikle, gubitak energije je manji, ne moramo puno razmišljati o tome jer znamo kako to učiniti.


Ovdje naš mozak ne voli nove stvari, jer nam one uzrokuju stres, umor, ali ako novu stvar pretvorimo u naviku, to će biti nova rutina koja će promijeniti naš način života.

A da bi to učinila, moraš slijediti male jednostavne korake, poput započinjanja s jednom navikom a ne sve odjednom, da započinješ malo pomalo, s nečim laganim, jednostavnim, održivim.

Ako želiš postati aktivna osoba i do jučer si se nakon posla bacila na fotelju, sada ne možeš početi trčati 5km svaki dan, jer će to biti previše zamorno, kako u pogledu energije, tako i vremena i organizacije

.

Zbog toga smo stvorile radnu metodu koja će ti omogućiti da promijeniš svoj život, pretvarajući male postupke u navike, kroz jednostavan, lagan trening koji ne zahtijeva previše fizičkog, mentalnog i vremenskog napora.

Zove se VITKA I ZATEGNUTA i garantuje ti da ćeš za 30 minuta treninga dva puta sedmično, uz jednostavne, učinkovite i zabavne vježbe, moći započeti zdrav i aktivan život i ponovno otkriti benefite kretanja.

U kombinaciji s malim dnevnim radnjama kao što je penjanje stepenica, parkiranje automobila daleko od posla ili od kuće, promijenit će ti život i napokon ćeš moći nadvladati lijenost.


Ako želiš pokušati da se pokreneš napiši nam, tu smo za tebe da ti pokažemo metodu koja je već mnogim ženama omogućila da posvete malo vremena sebi i svojoj dobrobiti, kako bi ostvarila svoje dobre namjere, zajedno ćemo to učiniti i nije bitno hoćeš li doći na grupni trening ili na fitness uz program koja ti je trenerica napisala namjenski za tebe!


Prijavi se odavde porukom na viber br 060 355 61 60 i zakaži sastanak za svoju prvu konsultaciju  pišući 


ŽELIM ZAKAZATI MOJ PRVI STRATEŠKI SASTANAK

Ime i Prezime:....

Dan:.......

Vrijeme:....


VITKA I ZATEGNUTA  je program koji ti omogućava da se vratiš da se osjećaš dobro, u formi i u dobrom raspoloženju bez stresa. 

Dovoljno je da dođeš do nas bez komplikacija ćemo ti dati sve potrebne upute da se priključiš i da se reaktiviraš.

Zapitaj se može li biti dobro za tebe da napokon pobjediš lijenost?

Ako je odgovor potvrdan, počni, pokreni se sa videozapisima "PILULE DOBROBITI" koje se nalaze u grupi ŽENA U FORMI , tri/četri minute dnevno je dovoljno.

Možeš li to učiniti?



Poduzmi nešto konkretnije, napiši nam, jer ako to stvarno želiš.

Čekamo te!


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost