×
Novosti
NEMOJ ČEKATI MENOPAUZU!
Lifestyle Club

Ovih dana razgovaramo sa mnogo žena, samo jučer ih je došlo pet zamoliti nas za pomoć u borbi protiv štetočine zvana menopauza.

Sve, mislimo na sve, malo su trenirale kao djevojčice pa odustale kad su se počele više posvećivati porodici do sada.

Sad kad su nakon malo jače od dvije godine neaktivnosti + dolazak menopauze napravile upravo neugodne posljedice kako na fizičkoj tako i na psihičkoj razini.


Zasigurno menopauza zadaje mnogo problema sa ove tačke gledišta većina žena, a one koje su menopauzu doživjele su ovih zadnjih godina u kojima smo bile prisiljene na neaktivnost bile su još više dirnute a danas plaćaju cijenu.

Čestitamo svim ženama koje su odlučile da ne odgađaju više i hrabro se suočile sa situacijom i učinile nešto da se poboljšava njihovu situaciju  i bori protiv učinaka koje ovo stanje nažalost donosilo.


Međutim, ako ovo čitaš, a još uvijek ne doživljavaš ovo stanje, također ti želimo reći da biste trebale razmisliti o tome sada.

Da dolazak na ovaj osjetljiv trenutak života kao zdrava, fit, aktivna žena ima sasvim drugačije posljedice od dolaska na ovaj trenutak života s desetljećima neaktivnosti iza sebe.


Možda imaš sreće, imaš dobru genetiku, dobar metabolizam, bila si aktivna u prošlosti i sada živiš od "prihoda", ali znaj da ćeš se prije ili kasnije morati suočiti s posljedicama svog nerada.

Oprosti na iskrenosti, ali i jutros smo razgovarale s porodičnim prijateljima, koji nisu više u tridesetima koji imaju razne pritiske i fizičke probleme, ali to bi se itekako moglo izbjeći i krenuti sa zdravim i aktivnim životom.


Nemoj doći nepripremljena i riskirati da doživiš mjesece i godine u neugodnosti i boli, a zatim moraš učiniti stvari tri puta teže da bi riješila svoje probleme.

Ako si zanemarila sebe, ako si se odrekla dobrih navika zbog drugih porodičnih prioriteta, posla itd., razumijemo to, ali nemoj čekati da ti djeca odrastu, da ideš u penziju i da naiđeš na zdravstvene promjene koje bi te mogle stvarno spriječiti da živiš punim plućima svoj život i na teret drugima. 


Osjećaj se dobro, vrati svoj život u svoje ruke, vrati se da sebe voliš, pomisli na sebe.


RAZMISLI O TOME SADA!


KLIKNI OVDJE, zakaži svoj besplatan razgovor da ti pokažemo da je potrebno vrlo malo da se osjećaš dobro i da se vratiš u formu.


Piši nam direktno na messenger sa ovog posta da zakažeš tvoj prvi razgovor.

Ili nas nazovi na 033873257.

Ili napiši nam poruku na Viber br. 0603556160 da dogovorimo prvi kognitivni sastanak bez obaveze.

 

ŽELIM ZAKAZATI MOJ PRVI STRATEŠKI SASTANAK

Dan:.......

Vrijeme:....

 

I kada preferiraš da te kontaktiramo da potvrdimo sa tobom za tekuću sedmicu. 

Kako bismo mogle odvojiti kvalitetno vrijeme da se upoznamo, da pričamo i razumijemo koji je najbolji način da se odmah počneš osjećati dobro.

Pridruži nam se u grupi ŽENA U FORMI na linku ispod i odvoji kvalitetno vrijeme za sebe i svoje zdravlje. 



 

Živi zdravo i najbolje što možeš.


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost