×
Novosti
NEMOJ ČINITI OVE 3 + 1 GREŠKE..
Lifestyle Club

S obzirom na to da nikad nije kasno početi voljeti sebe, učiniti nešto za sebe, okrenuti se na zdraviji i aktivniji život...


X Nemoj danas pogriješiti misleći da je septembar već prošao, pošto je sada počela "nova sezona" bez tebe .. pa hajde, vidimo se sljedeće godine.

X Nemoj napraviti grešku i biti uvučena u današnje rutine bez razmišljanja da možda postoji izlaz. Znamo da je mijenjanje rutina i navike, prije svega neugodno i zamorno, ali to se može učiniti i kada to učiniš, imat ćeš koristi od toga.

X Nemoj pogriješiti i zaboraviti kako si se osjećala ljetos, kada si imala vremena da poslušaš sebe i primijetila si da sama sebi se ne sviđaš dovoljno, da imaš bolove koje nisi ranije imala, da se osjećaš ukočena i troma.

X Nemoj griješiti i zaboraviti na sve što ti smeta i što ti ne ide i nastaviti kao da ništa ti nije i ponovo stavljat glavu ispod pjeska.


Stani na trenutak, udahni i razmisli o sebi.


Htjela bi ali ne znaš kako to učiniti?

Ovdje smo da ti pomognemo!


Zahvaljujući našem JEDINSTVENOM programu namjenjenom ženama možeš se vratiti u formu tako da izdvojiš samo dva termina od 30/60 minuta sedmično i posvetiš im se, jer su dostupni u bilo koje vrijeme od jutra od 9.00h do večeri u 21:00h, čak i nedjeljom popodne.


I to su programi na fitness ili grupni programi, zabavni, uz muziku, u grupi, uvijek s instruktoricom.


To će ti omogućiti da se vratiš u formu i da se osjećaš dobro u samo 30/60 minuta dva puta sedmično, prevladavajući lijenost - vrijeme - stvari - organizaciju -  i još mnogo toga.


Zar ne vjeruješ?

Dođi i probaj!


Zakaži svoju besplatnu konsultaciju i učini da ti bude poseban dan, konačni dan, dan u kojem  zajedno pokrenemo prekrasnu sezonu i možeš biti jedna od nas, sudjelujući i testirajući aktivnosti na svojoj koži kako su uradile stotine žena prije tebe.


Ali ne samo to da ćeš imati BESPLATNE konsultacije sa nama kako bismo zajedno proučile najbolju strategiju za tebe nego kad se priključiš trenerici će sa tobom organizirat najbolji mogući program kretanja baziran na tvoju postojeću situaciju, nelagode i želje.


Da li želiš da se osječaš dobro?


Onda nemoj pogriješiti i ponovno ga odgoditi.

Piši nam direktno na ovaj post i rado ćemo te upoznati i obaviti prvi razgovor sa tobom.

Napiši nam poruku na Viber br. 060 3556160 da dogovorimo termin.


ŽELIM ZAKAZATI MOJ PRVI STRATEŠKI SASTANAK

Dan:.......

Vrijeme:....

I kada preferiraš da te kontaktiramo da potvrdimo sa tobom za narednu sedmicu.


Kako bismo mogle odvojiti kvalitetno vrijeme da se upoznamo,da pričamo i razumijemo koji je najbolji način da se odmah počneš osjećati dobro.


Pridruži nam se u grupi ŽENA U FORMI na linku ispod i odvoji  kvalitetno vrijeme za sebe isvoje zdravlje.  



Svaki početak je Novi početak! 

Živi najbolje što možeš!

Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost