×
Novosti
UTISCI O NAJLJEPŠOJ SEDMICI OVOG SEPTEMBRA
Lifestyle Club

Prije nego što počnemo dijeliti sa tobom utiske i emocije od prethodne sedmice želimo ti reći veliko hvala što si učestovala i bila prisutna na našim događajima:

-  "PSIHIČKA PRIPREMA, ISHRANA I KRETANJE POSLIJE GODIŠNJEG ODMORA"

-  "JESENSKA LIFESTYLE CLUB PROMOCIJA - UČINI PROMJENU"

 

Bilo nam je krasno vidjeti te kako predano pratiš edukativni događaj i upijaš svaku riječ koje smo imale priliku slušati od velike žene, stručnjaka u svojoj branši, i sa istom predanošću i strašću pratiš Lifestyle Jesensku promociju novih koreografija  sa novim pokretima i muzikom.

 

Jedna izjava koja nas je posebno obradovala je bila:

"KOLIKO SAM VAS POŽELJELA!"

Kada se nakon nekoliko sedmica ili mjeseci naše članice vrate u klub i izgovore riječi "Nedostajale ste mi!", na šta misliš da misle?

 

Šta je poželjela, četiri komada željeza (sprave)? Ili im je nedostajala prilika da se posvete vremenu, da se brinu za sebe, svoje zdravlje i svoju fizičku formu?

 

Kad žene koje idu u fitness club kažu "Nedostaje mi Fitness", misle na "nedostaje mi raditi nešto za ...” i to nešto za sebe, pronašli su to u svom klubu.

 

U ponedjeljak i četvrtak povodom našeg edukativnog događaja i promocije novih koreografija vratile su nam se pojedine članice koje zbog prethodnog perioda i ljeta nisu bile u prilici da nas posjete i tada su nam rekle da smo im nedostajale i mi i klub.

 

Nama je bilo drago jer naša misija jeste da se osjećaš dobro kroz pokret, a isto tako nam je cilj da ti odvojiš vrijeme za sebe u adekvatnoj atmosferi koja će te inspirisati, motivisati i činiti ove momente poput onih od prošle sedmice fenomenalnim.

 

Uprkos svemu što se sada dešava u tvom životu došla si na promociju, time si nam pokazala da želiš i tokom narednog perioda brinuti o sebi, ostati zdrava, u fitness formi i vježbati uz nove pokrete i nove koreografije.

Rekla si nam da su ti se treninzi jako svidjeli.

Nakon svakog treninga čule smo mnogo oduševljenih komentara  o tome kako je njima bilo.

 

UTISCI SA EDUKATIVNOG DOGAĐAJA „PSIHIČKA PRIPREMA, ISHRANA I KRETANJE POSLIJE GODIŠNJIH ODMORA“

 

“Cijenim ideju dolaska profesionalaca  koji su svojim znanjem, iskustvom i konkretnim primjerima pojasnili bit i svrhu vježbanja za cijelo tijelo i organizam.”

 

“Jako sam zadovoljna i bilo je jako poučno! Svaka čast!”

 

“Odlično i jako edukativno.”

 

“Jako interesantan događaj, podsticajan u kombinaciji sa treningom. Pohvale za sve predavače, držali su pažnju.”

 

“Izuzetno edukativno i motivirajuće predavanje. Čast i zadovoljstvo mi je bilo slušati poznate i ugledne predavače za koje se i nakon prvih uvodnih rečenica dalo vidjeti koliko su izuzetni i predani svom zanimanju, te koliko se nesebično trude svoje znanje prenijeti na ciljanu grupu. Veliko hvala organizatorima što su nam upriličili ovakav događaj. Motivacije i dobrih vibracija nikad dosta. Hvala Giovanna i ostali članovi Lifestyle Club-a.”

 

“Događaj je jako lijep i inspirativan. Nova pokretačka snaga. Puno dobrih i korisnih informacija smo mogli čuti. Hvala Lifestyle Club!”

 

“Događaj je bio super, puno više aktivnosti, korisnih savjeta. Hvala Lifestyle Club!”

 

“Danas sam uživala u cjelokupnom dešavanju u klubu. Predavačice su više nego odlične. I danas sam čula nešto novo što sam do sada znala površno ili nikako. Divno bi bilo da u dogledno vrijeme ponovite sa istim predavačicama.”

 

“Ovakvih kratkih, konkretnih i edukativnih predavanja treba imati/organizovati češće. Hvala puno <3”

 

“Jako korisne informacije, dobronamjerni savjeti kako poboljšati svoj život i zdravlje <3”

 

“Dali su nam vrlo korisne informacije, govorili su nam kako je važno sa profesionalcima da se konsultujemo umjesto da uradimo nešto što je nezdravo i štetno.”

 

UTISCI SA "JESENSKA LIFESTYLE CLUB PROMOCIJA - UČINI PROMJENU"

 

"Bilo je predivno, sve smo uživale"

 

"Ne znam da li sam malo subjektivna ali sam oduševljena, prvo sa trenericama što uvijek imaju vremena da objasne ako nije nešto jasno i vježbama koje osmisli uz extra muziku. Ljubim vas"

 

"Odličan je trening bio, ja volim Body Pump. Čini me sretnom i poslije se uvijek osjećam zadovoljno i pozitivno."

 

"Zdrava Leđa su bila predobra, odmor za dušu".

 

“Nove koreografije su malo zahtjevnije ali fenomenalne, taman dovoljno novih da ih savladamo koji čas.”

 

“Hej, meni je stvarno super bilo na treningu Žena u Formi, ekstra muzika i mislim da se brzo uči koreografija. Ja sam prezadovoljna, energija i muzika su odlični"

 

Ove su bili neki od komentara nakon  Promocije "UČINI PROMJENU"

 

Ne vjeruj nam na riječi nego dođi i testiraj na sebi jesmo li mi pravo mjesto za tebe, da li je ovo klub u koji ćeš i ti poželjeti se vratiti kad se vratiš sa godišnjeg odmora, ili nakon posla da imaš oduška ili mjesto koje će ti pomoć da ostavljaš sve brige i problema vani.

 

Jesen je tek na početku a iznenađenju nema kraja...

 

Slušajući tvoje potrebe, stvarajući put prikladan za tebe. 

 

POMAŽEMO TI DA SE OSJEĆAŠ BOLJE KROZ KRETANJE

 

Ovo je naš način rada, ništa drugo.

Ako želiš znati više, zakaži sastanak odmah na linku ispod, imamo vrijedan poklon za tebe.

Pridruži se našoj zatvorenoj grupi ŽENA U FORMI kako bi bila uvijek u toku i da započneš svoj put ka dobrobiti sa: PILULAMA DOBROBITI, člancima i savjetima.

 

 

 

Pokušaj, možeš i ti, ali ako želiš našu pomoć, mi znamo kako to učiniti, grupa je ekskluzivno otvorena za žene, realne žene.

 

Žene koje žele stvarno da postanu dio naše zajednice kako bi jedna drugu bodrile da ugradimo zdrave navike.

 

Lažne profile napravljene zbog želje da sačuvaš svoju privatnost prihvatamo samo ako nam odgovoriš na pitanja koja su postavljena prilikom priključenja u grupu.

 

Biti će nam drago da se upoznamo i družimo.

 

Piši nam direktno na ovaj post i rado ćemo te upoznati i obaviti prvi razgovor sa tobom.

 

Napiši nam poruku na Viber br. 060 3556160 da dogovorimo termin.

 

ŽELIM ZAKAZATI MOJ PRVI STRATEŠKI SASTANAK

Dan:.......

Vrijeme:....

 

 

I kada preferiraš da te kontaktiramo da potvrdimo sa tobom za narednu sedmicu.

Kako bismo mogle odvojiti kvalitetno vrijeme da se upoznamo, da pričamo i razumijemo koji je najbolji način da se odmah počneš osjećati dobro.

 

http://lifestyleclub.ba/kontakt

 

Na kraju želimo da vam se još jednom svima zahvalimo na druženju i predivnoj sedmici u kojoj smo potvrdile da smo baš tamo gdje treba da budemo – na mjestu gdje možemo da budemo svoje, opuštene, samouvjerene i vesele.

 

Čekamo te!


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost