×
Novosti
HOĆEŠ INFORMACIJE ILI PREFERIRAŠ DA TI POMOGNEMO DA NAĐEŠ RJEŠENJE?

Ovo su dani kada mnogo žena počinje da obilazi Fitness-e u potrazi za informacijama. 


Normalno je razmišljati o ulasku u različite Fitness-e po Sarajevu kako bi pronašla vrijeme koje savršeno odgovara vremenu koje možeš izdvojiti, grupni fitness program u kojem uživaš, dobar odnos kvalitet - cijena, procijeniš sredinu i ambijent. 


Da li je stvarno samo ovo ili ima nešto više? 


Prati nas. 


Želiš znati koji su naši prijedlozi, naše aktivnosti, naše cijene, ali ako dopustimo da ti to kaže sekretarica na front desku koja stoji, možda iza šanka, za tri minute, ostavljajući ti list/raspored s kursevima s imenima koje možda ne znaš ili možda nije sve i napisano na jednom nego na dva lista sa različitim cijenama i opcijama, jer se to obično tako događa, misliš li da bi ti zaista mogli pomoći da shvatiš da li smo mi pravo rješenje za tebe? 


Jer umjesto toga mislimo da osim informacija zapravo tražiš rješenje. 


Rješenje za potrebe koje lično imaš zbog tvog vremena na raspolaganju i rasporeda, rješenje za bol u leđima, rješenje za borbu protiv menopauze i starenja, rješenje za kilograme koje si dodatno dobila u zadnje vrjeme, rješenje za sve bolove koji su te zadesili u zadnji par godina, rješenje koje uzima u obzir sve tvoje nelagode... Je li tako ili griješimo? 


Mislimo da tražiš nekoga ko ti može pomoći u ovome, ko te može pratiti u prvom koraku, ali i ko će ti pomoći da budeš redovnija tokom vremena, vodič koji će ti pomoći da stvoriš put koji tebi odgovara, fleksibilno vrijeme, ugodno okruženje... 


I stvarno misliš da u tri minute, stojeći, nabrzaka, jer ti djeca čekaju u autu ili trčakaraju i skaču oko tebe, i odlazeći sa komadom papira koji smo ti dale, može se sve to učiniti? 


Mi ne mislimo tako. 


Da bi sve ovo uradila potrebna ti je posvećena osoba, stručnjak za ovaj posao, koji te prije svega sasluša, umjesto da ti kaže šta radimo, da prije svega poznaje tebe i tvoje potrebe i zna kako razotkriti rješenje koje tebi odgovara. 


I da, naknadno, profesionalac, instruktorica koja može stvoriti s tobom put koji je pravi za tebe. 

 

Ali ne samo to. 


Da obje ove figure ne napuste te tokom tvog putovanja, već te prate sa organiziranim i stalnim sastancima i kroz sve vrijeme koje želiš posvetit sebi i svom zdravlju unutar našeg kluba.


Evo šta treba da radimo. 


Zato se nemoj uznemiriti ako ti sekretarica ne kaže šta želiš da čuješ i neće te dočekati onako kako očekuješ sa fotokopiranim papirima sa cijenama i rasporedom sa nerazumljivim imenima kurseva, nego naprotiv žele da zakažu sastanak sa našom asistenticom koja će ti moći pomoći da nađeš rješenje za svoje nelagode.


Ono što ti želimo dati je mnogo više. 


A ako želiš biti sigurna da će u momentu kada dođeš, asistentica biti tu za članicu, moći se posvetiti tebi i mirno dočekati, u posvećenom ambijentu, sjedeći da razgovarate, da te upoznaje, piši nam direktno odavde ili nazovi 033 873 257  kako bi mogla zakazati sastanak i držati se slobodne za tebe.


Nema problema ako želiš pokušati doći direktno, ali znaj da u ovim danima povodom novih početaka i dobrih namjera, blizu je i EKSKLUZIVAN događaj  koji će se desiti polovinom septembra za sve naše članice i njihove gošće, postoji mogućnost da pričekaš ili da dogovorimo neki drugi dan ili drugo vrijeme. 


Kako bismo očuvali tvoje vrijeme i naše vrijeme, možemo zakazati sastanak direktno odavde, bilo putem vibera na br. 060 3556160 ili putem telefona, po želji.


ŽELIM ZAKAZATI MOJ PRVI STRATEŠKI SASTANAK

Dan:.......

Vrijeme:....


I kada preferiraš da te kontaktiramo da potvrdimo sa tobom za narednu sedmicu.


Kako bismo mogle odvojiti kvalitetno vrijeme da se upoznamo, da pričamo i razumijemo koji je najbolji način da se odmah počneš osjećati dobro.


Pridruži nam se u grupi ŽENA U FORMI na linku ispod i odvoji kvalitetno vrijeme za sebe i svoje zdravlje.  



Nadamo se da ćemo se uskoro upoznati, sa adekvatnom mirnoćom, pažnjom i posvećenošću koju zaslužuješ. 


Na kraju krajeva najvažnije za tebe, a tako isto za nas, to si TI i tvoje zdravlje, a ne naša teretana.


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost