×
Novosti
ZBOGOM LJETO, ŠTA ŽELIŠ ZA SEPTEMBAR?

Evo nas, prošao je august i prošlo je i ljeto, stigao je septembar, danas prvi ponedjeljak za ovaj mjesec i... kako si zamislila da će biti?

 

Šta si rekla da ćeš učiniti ili prestat raditi u septembru?

 

Mi smo tvoj "cvrčak koji priča", čak i malo dosadne znamo, ali kažemo za tebe, danas je tek 5. septembar, još imaš vremena, ali moraš o tome razmišljati sada, moraš djelovati sada, ako nećeš da izgubiš opet još godinu dana.

 

Jer da se razumijemo, dobro te poznajemo, dobro poznajemo ženski um, proučavamo ga već 20 godina i znamo da ako ne počneš sada, onda ćeš direktno preskočiti godinu.

 

Ne želiš li i dalje zanemarivati ​​tu težinu koja te muči, zbog koje se nisi dobro osjećala na plaži, koja ti ne čini spretnom u svakodnevnim pokretima.

 

Ako ne želiš  zanemariti to srce i dah koji su preopterećeni nakon par stepenica.

 

Ako ne želiš zanemariti svoje razine stresa koje su dosegle dosad neviđene tačke.

 

Ako ne želiš zanemariti te bolove koji iz dana u dana postaju sve više dosadniji, DJELUJ SADA.

 

Ponedjeljak, najveći ponedjeljak je danas, a jedan od bitnih ponedjeljak tek treba doći, zakaži ga sada, zakaži šta želiš za septembar ovih dana kako bi bila spremna za početak ovu ili sljedeću sedmicu ako si tako planirala.

 

Ne odgađaj više ovaj momenat ... "ja ću poslije početka škole", i onda "ako ne sada, će onda biti u jesen sigurno!", i onda "hajde u oktobru", i onda momenat koji nikad neće biti.

 

DJELUJ SADA i ako misliš da ti pokret može pomoći u tome, napravile smo Programe namjenjenima ženama i njihovim potrebama koji će ti omogućiti da se izboriš sa svim gore navedenim nelagodama u samo30/60 minuta dva puta sedmično u skladu sa vremenom kojim raspolažeš.

 

Piši SADA direktno na messanger ili pošalji viber poruka na  br. 060 3556160 i dogovori termin bez obaveze rado ćemo ti izaći u susret i pomoći ti da učiniš prvi korak.

 

U poruku piši:

ŽELIM ZAKAZATI MOJ PRVI STRATEŠKI SASTANAK

Dan:.......

Vrijeme:....


Ikada preferiraš da te kontaktiramo da potvrdimo sa tobom za narednu sedmicu. 


Kako bismo mogle odvojiti kvalitetno vrijeme da se upoznamo, da pričamo i razumijemo koji je najbolji način da se odmah počneš osjećati dobro.

 

Ako se odlučiš za male akcije i želiš savjete, strategije i prije svega da seneosjećaš sama, pridruži nam se u našoj grupi ŽENA U FORMI na linku ispod iizaći ćemo zajedno iz ovog mračnog perioda, bolje!


 

 

Posveti sebi vrijeme koje si zaslužila i živi najbolji septembar ikada.


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost