×
Novosti
VERBA VOLANT SCRIPTA MANENT

Koliko puta si se u dobroj namjeri učlanila u teretanu, na kraju pomislila da si pronašla pravo mjesto za sebe, a onda si se razočarala?


Razočarana, jer su ti rekle da će te pratiti, a onda su ti prvi dan treninga dali da se zagrijavaš na traci i pričali ti o pragramu i vježbama za koje ne znaš ni ime, a kamoli zapamtiti šta si uradila.


Da ne pričamo o tome kako si morala tražiti sam ako je i gdje se nalazi trener koji je stao tu da "koketa" sa lijepom curom na kojoj se očito vidi da njoj ne treba nikakva pomoć jer sva je već" isklesana" i u top formi (zna šta radi).


A ti stidno približavaš se da se predstaviš, da kažeš da ti je prvi dan, da imaš pitanje šta bi trebala raditi... a on ili koluta očima (kao smetaš mu) ili zadiše se i kaže hajd' idi na traku sad ću ja pa nastavi pričati...


Užas!

  

Čekala si onda više od mjesec dana da ti promjeni program i još ga moraš vući za rukav da ga podsjetiš kao da si mu sekretarica.


Upisala si se plaćanjem pune cijene članarine, a zatim si se tokom godine našla s ljudima koji su se upisali, zahvaljujući  promociji, plaćajući pola od tvoje vlastite članarine.


Pohađala si kurs crossfit-a dva mjeseca, da bi otkrila da s tvojim kilama to možda i nije tako pametno (bolila te leđa i koljena non stop), no niko te nije pitao da li imaš zdravstvene probleme, niko te nije gledao i niko te nije ni saslušao. 


Pa onda morala si pauzirati jer ti je doktor rekao da trebaš mirovati malo, morala si krenuti na poslovni put, imala si smrtni slučaj i nepredviđene okolnosti koje nisi htjela da podjeliš, a tvoja članarina koja je možda korištena par puta propala i nikog ne zanima što nisi. To je tvoj problem! Bacala si opet para!


Ukratko, i ja bih na tvom mjestu bila jako razočarana i možda bih dobro razmislila prije nego što se priključim negdje drugo.



I ZAŠTO ONDA TREBAŠ ODABRATI LIFESTYLE CLUB?


Ono što ćeš ovdje naći je napisano crno na bijelo, a radi se o pravilima koja se ne mijenjaju, ni prema sezoni, ni prema promocijama (ovdje nema promocija) potpisujemo  i garantujemo mi, mjesto na kojem cijeli tim možeš pronaći svaki dan na raspolaganju i brine se o drugim ženama.


SEDAM SERVISNIH GARANCIJA

✅ Lična asistentica

✅ Referentni tehnički sportski savjetnik

✅ Uslovi uvijek bolji nego za nove članice

✅ Mogućnost odabira kada i kako nastaviti trenirati kod nas

✅ Biti u mogućnosti ugostiti žene bliske sebi u teretani kako bi im omogućili da dožive isto wellness iskustvo kao i ti

✅ Imati pogodnosti nakon upisa

DUPLU GARANCIJU za nadoknađivanje propuštenih termina


Ali iznad svega, kod nas, u ovom trenutku, možeš imati priliku isprobati, besplatno i cijeli mjesec, je li Lifestyle Club prava teretana za tebe.


Prihvati naš LJETNI IZAZOV


Učini prvi korak prema zdravom život, i kada počneš želimo ti pomoći, želimo ti pokloniti CIJELI MJESEC BESPLATNIH treninga sa nama, kako? 


Možeš rezervisati svoj besplatni probni period tako što ćeš nam pisat na messangeru ili na viber br. 060 35 56 160


I navesti svoje:

1. ime i prezime

2. broj telefona na koji te možemo dobiti 

3. vrijeme u koje bi preferirala da te nazovemo

4. #PRIHVATAMIZAZOV


Iskoristi odmah ovu jedinstvenu priliku, imaš mogućnost da aktiviraš do 15. augusta.


Živi najbolje što možeš!

Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost