×
Novosti
A TI KOGA IMAŠ PORED SEBE? NEKO KO TE VOLI ILI KO TE BOJKOTUJE

Fatima je jako zauzeta žena, uspješna arhitektica i puno radi. 

Sjedi dugo za računarom i probala je jedno vrijeme da ide na jogu ali je prestala i pravila je dugu pauzu. Skoro godinu dana nije imala fizičku aktivnost prije nego što se odlučila i počela ponovo u 2020. godini da posveti vrijeme sebi sa nama i još uvijek je tu sa nama i biće i narednih godinu dana jer je obnovila njenu dobrobit i zdravlje.


Čestitamo na tvojoj mudroj odluci!


Srećom  Fatima tada je imala pored sebe divnog momka koji je mislio na nju i na njenu dobrobit, jer tako se radi kad nekog voliš tjs. da misliš na njeno dobro i kad ti sama ne misliš osobe pored tebe imaju moć da te pokrenu kad ti sama nemaš snage za to.


Ali nemaju sve žene takvu sreću jer pretežno oko nas postoje i osobe koje nas non stop iskorištavaju jer smo dobre i lahko dajemo svoje raspolaganje, pa postanemo nečije sekretarice i sluškinje, ili jednostavno BOJKOTUJU NAS i svaku našu novu inicijativu koja bi nam učinilo dobro:

 

- gdje ćes to ti sada, stara si za to

- ma šta ćeš ti nisi karakter za to

- smotana si nema šanse

- opet bacaš pare

- ma kakvi nećeš uspjeti kao svaki put kad si probala


itd itd

 

Žene zato je potrebno da mi mislimo na sebe i volimo se.

 

Za sve ostalo smo mi pored tebe i pomoći ćemo ti kroz ovaj proces promjena na najbolji i najmanje "bezbolan" mogući način.

Fatima vježba ne da bi izašla na naslovnici novine Ljepote i zdravlje ili da ide na neko takmičenje nego jednostavno želi da bude zdravija, da joj leđa budu dobra i da ne bole. 

Primarno joj je da ojača, i da što da ne ima koji kg manje.

 

Šta nam je rekla Fatima nakon samo 20 dana:

"Na svakom treningu sam mogla više i to mi je veliki napredak, bolje se osjećam i zdravstveno i psihički, bolje spavam i postala sam aktivnija, planiram nastaviti i ne odričem se svega ovoga"

 

Fatimin uspjeh je naš ponos jer je jako zadovoljna, ima više snage, voli kurs Zdrava leđa ali nastoji da radi nekad i vježbe na Fitnessu kad joj se ne uklapaju radno vrijeme ili obaveze sa treningom; dođe koliko može ali bi voljela da može više puta da se organizuje ali već tako je super!


Hvala Fatimi i svim drugim članicama koje nam ukazuju povjerenje svaki danom i obraduju nas sa njihovim postignućima i napretkom!


A ti šta čekaš?


Ne vjeruj nam na riječ nego našim članicama koje su probale i ostavile recenzije na naš Page.

Probaj i ti da vidiš jesmo li mi pravo rješenje za tebe ili ne.

Nama je stalo do tebe, jel tebi?


Ako je odgovor potvrdan onda ===>

 

Klikni na link ispod i mi ćemo ti pomoći da uradiš prvi korak.


Napiši nam poruku na Viber br. 060 3556160 da dogovorimo prvi kognitivni sastanak bez obaveze.


ŽELIM ZAKAZATI MOJ PRVI STRATEŠKI SASTANAK

dan:.......

Vrijeme:....

I kada preferiraš da te kontaktiramo da potvrdimo sa tobom odmah  za ovu sedmicu.


kako bismo mogle odvajati kvalitetno vrijeme da se upoznamo, da pričamo i da razumijemo koji je najbolji način da se odmah počneš osjećati dobro.


Ako se odlučiš za male akcije i želiš savjete, strategije i prije svega da se ne osjećaš sama, pridruži nam se u našoj grupi ŽENA U FORMI na linku ispod i izaći ćemo zajedno iz ovog mračnog perioda, bolje!



Mi smo osposobile sve što je potrebno da se osjećašugodno i dobro ali prvi korak moraš imati hrabrost da uradiš ti!

Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost