×
Novosti
ŠTA TE STVARNO SPRIJEČAVA DA OVO UČINIŠ?

Šta je to što te stvarno sprječava u kretanju?


=> Znaš da bi se trebala više kretati, znaš da je dobro baviti se nekom tjelesnom aktivnošću, svi to kažu, novine, društvene mreže, mediji, doktori, tvoje prijateljice... 


=> Znaš da bi ti bilo bolje, da više ne bi imala te dosadne bolove u leđima odmah kad ustaneš,  


=> Znaš da bi popravila kratak dah koji se pojavi čim ubrzavaš korak jer ti se žuri po djecu ili na posao ili na sastanak, 


=> Znaš da bi se vidjela zategnutija i čvršća a ne troma i bez trunke energije, 


=> Znaš da bi ti u smislu raspoloženja omogućilo da se oslobodiš svog stresa dana i učinila bi da kući dođeš opuštenija i mirnija. Da li si svjesna koliko bi se poboljšala tvoja kvaliteta života i odnosi sa familijom, partnerom/mužem ili djecom?


Ali šta te onda sprječava kad sve ovo znaš da ne uradiš, šta te blokira sada, zašto nije danas taj dan za početak bavljenjem fizičkom aktivnošću, pokušaj posvetiti 30 minuta dva puta sedmično samo sebi, osjećaj se ponovo dobro, ponovno otkrij prednosti kretanja?


Znamo da sigurno puno vremena provodiš s drugima, sa svojom djecom, sa svojim mužem, s roditeljima, na poslu, kod kuće, s prijateljima, ali što danas ne radiš neŠto samo za sebe, za svoju dobrobit, za svoju dušu sem povremenog "na kratko" kod frizera ili jedan izlaz mjesečno s prijateljicama, ako je to u redu?


Ne misliš li da i ti zaslužuješ malo vremena?


Dvaput sedmično da se isključiš, nikome ne odgovarati i misliti samo na sebe!


Razmisli o tome, šta te može spriječiti?


# poteškoće

# posao

# porodica

# prijateljstva

# lijenost


U stvarnosti su to sve alibiji koje naša savjest pronalazi da nas ne bi natjerali da se promijenimo, da nas samostalno sabotiraju i natjeraju nas da ostanemo takve kakve jesmo jer nam je ugodnije, to je naša zona udobnosti, gdje nam je opušteno, jer promjena je zamorna, izlazak iz rutine je težak, košta nas truda, predanosti, to je stres, ali onda će nakon nekog vremena biti sve lakše i lakše, to će postati navika, automatska stvar, nova rutina, ti nećeš više razmišljati o tome, navečer ćeš automatski pripremiti torbu kao pripremiti torbicu za djecu i otići s posla bez razmišljanja ići ćeš direktno u teretanu.


Najteži korak je početi, ali zašto ne probati sad kad si mirnija, kad imaš djecu na ljetnom kampu, da više ne morate žuriti da ih vodiš gore-dolje, na nogomet, na muzičko, na balet?!


Pravo vrijeme je SADA, kada prestaneš razmišljati o tome i počneš djelovati, tek tada možeš učiniti velike stvari.


Kako bi ti pomogle, želim ti dopustiti da isprobaš naš JEDINSTVEN sistem koji će ti omogućiti da se osjećaš bolje sa samo 30 minuta dvaput sedmično, uz PERSONALIZIRANO SAVJETOVANJE SA NAMA!

 

Klikni na link ispod i mi ćemo ti pomoći da uradiš prvi korak.


Napiši nam poruku na Viber br. 060 3556160 da dogovorimo prvi kognitivni sastanak bez obaveze.


ŽELIM ZAKAZATI MOJ PRVI STRATEŠKI SASTANAK

dan:.......

Vrijeme:....


I kada preferiraš da te kontaktiramo da potvrdimo sa tobom za narednu sedmicu.


kako bismo mogle odvajati kvalitetno vrijeme da se upoznamo, da pričamo i da razumijemo koji je najbolji način da se odmah počneš osjećati dobro.


===> http://lifestyleclub.ba/kontakt

 

Ako se odlučiš za male akcije i želiš savjete, strategije i prije svega da se ne osjećaš sama, pridruži nam se u našoj grupi ŽENA U FORMI na linku ispod i izaći ćemo zajedno iz ovog mračnog perioda, bolje!


 

Mi smo osposobile sve što je potrebno da se osjećaš ugodno i dobro ali prvi korak moraš imati hrabrost da uradiš ti!

Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost