×
Novosti
ZA SVE SU KRIVE... NAVIKE

Dobro pogledaj naše fotografije koje svakodnevno objavljujemo.


Fotografije su uvijek aktualne.


"Ali ko ih tjera na to da na ovim vrućinama se bave fizičkom aktivnošću?"


Je li istina da i ti misliš ono gore?


Znamo, razumijem te, ali jesi li dobro pogledala žene na fotografijama?


Čine li se da su fitness manijaci, žene koje imaju "opsesiju" za fitnessom, super "uvježbane/isklesene" cure?


Nama nisu, one su normalne žene kao i ti i kao one žene koje svaki dan unatoč vrućini i obavezama vidimo kako se kreću, bilo kod kuće, u teretani ili na ulici.


Zašto?


Odmah ćemo ti objasniti:


1 >> Svemu su krive proklete navike kao što smo ti već napisale u naslovu. Za njih je to normalno, to je njihova rutina, kao da unatoč vrućini idu na posao, kuhaju, jedu, peglaju, peru, nose djecu, obavljaju poslove, treniraju. To isto radi i kad je vruće, jer barem nešto urade za sebe, ali prije svega, niti se ne pitaju više jel im se da raditi li ne, kao normalnu stvar, raditi, u svojoj sedmici.


2 >> Rade to jer im pokušavamo pružiti najbolji program vježbanja i za ljeto! Zato nastojimo dati održiva rješenja, poput neprekomplikovane vježbe, bez opasnih vježbi, vježbanja uz adekvatan program koje mogu da rade kad god žele, u ugodnom i čistom ambijentu za 30 ili 60 minuta vježbanja u ovisnosti vremena koje imaju na raspolaganju, jer 30 minuta na kraju je održivo i po vrućini.


3 >> Jer osim što se krećeš, treniraš i osjećaš se dobro, igraš i osvajaš brojne nagrade! 


Kako to? Jer želimo nagraditi one koji unatoč vrućini nastavljaju trenirati i dolaze redovno. Tako da mogu igrati, trenirati, osjećati se dobro, pa čak i pobjeđivati!


Nejra naprimjer koja je fantastična žena zna vrlodobro kako su bitne navike i imati rutinu u životu.


Sa nama je od 2019. a prvi put kad je došla priznala nam je kako tri mjeseca je pauzirala sa vježbanjem i kako se osjećala u tom periodu; 


Tada je sebi odredila da bude na dijeti i da uključi fizičku aktivnost jer želi veliki cilj tjs. da smrša 20 kilograma. 

Nije joj prijao višak kilograma kao i svakoj ženi i osjetila je kako se fizički to odražava na leđa, koljena i taj osjećaj tromost nogu. 


Nakon prve 2 sedmice odmah se osjećala bolje, motivisanija i imala je taj dobar osjećaj kad se ispušeš na treningu  sve pogledaš i dozivaš na drugačiji način, sve joj se svidjelo u našem klubu i planirala je nastaviti vježbati. 


Danas Nejra je uspješno postigla cilj i nastavlja svoj put ka dobrobiti i zdravlju.


Izuzetno nam je drago što je odlučila da nastavi da nam daje povjerenje i za nas je čast imati Nejru kao našu članicu jer je uspjela da ugradi navike i kontinuitet.


Nejra:
 

"Volim svoje "stare" vježbe koje sada kombinuje sa težinama i ne bi ništa mjenjala, osjećam se super sada, smršala sam ali želim još malo da se zategnem."


Nejra se ne odriče jedine stvari koju radi za sebe i koja joj čini dobro i bez obzira na zahtjevan posao gdje  je potrebna preciznost i strpljenje, izazovno (jer nije lahko imati posao sa kolačima jer naša Nejra radi upravo u slastičarni, radi na dekoracijama) i koji zahtjeva opuštenost i kreativnost. 


Sada, šta ti čekaš?


Ako hoćeš, SADA kad si mirnija, kada su možda djeca otišla na more kod bake i djeda, ili igraju se kod prijateljice, možda imaš sada malo više vremena koje možeš odvajati za sebe.


Ako želiš, možemo saslušati tvoje potrebe i pronaći pravo rješenje za tebe.

   

Posveti sebi vrijeme koje zaslužuješ i živi najbolje što možeš.


Klikni na link ispod i mi ćemo ti pomoći da uradiš prvi korak.

 

Napiši nam poruku na Viber br. 060 3556160 da dogovorimo prvi kognitivni sastanak bez obaveze.


ŽELIM ZAKAZATI MOJ PRVI STRATEŠKI SASTANAK

dan:.......

Vrijeme:....

I kada preferiraš da te kontaktiramo da potvrdimo sa tobom za narednu sedmicu.


kako bismo mogle odvajati kvalitetno vrijeme da se upoznamo, da pričamo i da razumijemo koji je najbolji način da se odmah počneš osjećati dobro.


Mi smo osposobile sve što je potrebno da se osjećaš ugodno i dobro ali prvi korak moraš imati hrabrost da uradiš ti!

 

Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost