×
Novosti
MALE SVAKODNEVNE STRATEGIJE ZA VELIKI REZULTAT

Još jedna od vrlo važnih stvari koje danas želimo reći je da ti ne treba veliko žrtvovanje za postizanje rezultata, već male jednostavne strategije.


Da, dobro si shvatila!


Ako su ti u prošlosti govorili da bi se osjećala dobro, da bi trenirala, da bi prevladala lijenost, moraš provesti sate i sate u fitnessu, govorili su ti laž,ili bolje rečeno, ovo nije pravi pristup za ponovno aktiviranje žena koje se već neko vrijeme nisu kretale.


Ovo nije pravi sistem za one koje se žele poboljšati kretanjem, ali nemaju vremena jer moraju cijeli dan trčati gore i dolje između posla, obitelji, djece i raznih obaveza.


Ako su ti u prošlosti govorili da bi smršala, moraš se slomiti prateći s desne i s lijeve strane sale nerealne grupne časove koje liče na sinhronizovani ples,a ti si, iako si se osjećala da nisi na pravom mjestu,pokušala, ali ništa se nije promijenilo, to nije dobro.


Ne kažemo da nije u redu, kažemo da nije prikladno za tebe.


Svako mora imati svoju strategiju.


Dakle, ako se želiš osjećati bolje kroz malo kretanja, ako se želiš osjećati dobro, fit, aktivna, s manje bolova i ako želiš vidjeti sebe bolje u ogledalu,slijedi nas, dati ćemo ti prave strategije za tebe.


One koje ti oduzmu malo vremena i malo truda.


U prethodnim danima smo ti sugerisale da odvajaš 10 minuta za fizičku aktivnost, šetanje ili da  odradiš naše pilule dobrobita (mini rutine),danas ti dajemo još jedan zadatak:


>> svaki put kad telefon zazvoni ili pogledaš telefon da odgovoriš na Viber, pošalješ audio poruke ili gledaš facebook/instagram,ustani i hodaj.


Mala strategija za velike rezultate, ovo je naša metoda,isprobana na mnogim ženama koje su posljednjih godina prevladale lijenost.


Ovo je naš posao, ovo je naša misija, ako tražiš nešto drugo, nismo pravi klub za tebe, ali ako stvarno želiš izaći iz lijenosti i ponovno aktivirati svoje tijelo i um, slijedi nas, reći ćemo ti kako to učiniti, korak po korak.


Priključi se našoj grupi ŽENA U FORMI, na linku ispod, za početak i počni da se aktiviraš ukoliko nisi odavno.

P.S. Ne prihvatamo lažne profile osim ako ne odgovaraju na početnapitanja u grupi. Želimo da ova grupa bez obzira što je virtualna bude realna. Mi smo stvarne žene i želimo samo stvarne žene koje žele da rade na sebi da žive najbolje što mogu. 


Misliš li da možeš posvetiti 5 minute dnevno?


Da, dobro si shvatila, ne sate i sate nego 5, ako želiš 7,maksimalno 10 minuta dnevno posvetiti sebi za svoje dobro?


Znamo da ti to možeš i mi smo tu da ti pomognemo.


Kad se osjećaš spremna da promjeniš svoj život i da živiš najbolje što možeš,pošalji nam poruku na messangeru ili na link ispod i zakaži svoj prvi neobavezan razgovor.


Pričat ćemo o tebi i o tvojim nelagodama i naći ćemo najbolje rješenje :)


Čekamo te!


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost