×
Novosti
MOTIVACIJA JE ONO ŠTO TE POKRENE, NAVIKA JE ONO ŠTO TE VODI NAPRIJED - Jim Rohn

Lako je razumjeti i primijeniti prvi dio, ali je drugi ono što čini svu razliku na svijetu.


Koliko si puta vođena motivacijom započela?


Na primjer za tvoje ili za vjenčanje voljene osobe?


Ili da vratiš bivšeg dečka?


Ili za neku prigodu, važan događaj?


Ili jednostavno zato što više nisi voljela sama sebe, odjeća ti više ne stoji, pogledala si se u ogledalo i nisi se svidjela samoj sebi.


Ili za prijateljicu koja te vukla za rukav.


Ali koliko si puta i ti odustala?


Po našem mišljenju mnogo puta.


Mnogo puta si se već upisala u teretanu, mnogo puta si pokušala prošetati, ko zna koliko si puta započela dijetu.


Kao što smo rekle na početku, motivacija povremeno dolazi i daje ti snažan zamah da počneš, ali to je sposobnost preobraziti tu akciju u naviku koja će stvarno napraviti razliku, za tvoju dobrobit, za tvoje zdravlje, za tvoj život.


Pa kako to učiniti?


Već neko vrijeme proučavamo znanost o navikama kako bi pomogle ženama poput tebe da ponovno pokušaju uraditi prvi korak, a zatim ga preobraziti u lijepu, ugodnu i zdravu naviku.


I proučavajući znanost o navikama, stvorile smo VITKA I ZATEGNUTA, jednostavan, lahko za naučiti sistem treniranja koji će ti omogućiti da se vratiš u formu bez žrtvovanja previše vremena, bez previše intenzivnog ili zamornog i iznad svega kojim možeš upravljati prema svojim potrebama, fizičkim mogućnostima.


Zašto je VITKA I ZATEGNUTA lagan i zabavan način vježbanja? 

Zato što uvijek imaš instruktoricu koja te prati sve vrijeme, nadgleda da li radiš na pravilan način, ispravlja te, motiviše ako možeš više i daje ti lakšu opciju ukoliko ti je prenaporno.

Može da traje za tebe samo 30 minuta i dovoljno je dva puta sedmično, ali prije svega  možeš raditi kad god želiš, imaš više puta na rasporedu i planiramo još dodatne termine. 

Programe na fitnessu kao i grupno vježbanje možeš raditi od jutra do večeri tokom dana u kontinuitetu, svaki dan od ponedjeljka do petka od jutra do večeri i nedjeljom popodne.


Ovo je rješenje da jednostavnu fizičku aktivnost pretvoriš u naviku, učiniš nešto nedolično, ali prije svega održivo, što zahtijeva minimalan trud.


Želiš li da pokušamo zajedno?


Piši nam i rado ćemo ti izaći u susret, saslušati tvoje potrebe i stvoriti tvoju najbolju wellness stazu sa tobom, štoviše, samo da ti damo priliku da je isprobaš, biti ćeš uskoro naša gošća BESPLATNO. U ponedjeljak ćemo najaviti veliko iznenađenje za tebe.



Kreni da živiš najbolje što možeš uključujući kretanje i zdrav stil života. Na našoj facebook grupi ŽENA U FORMI možeš da pratiš PILULE DOBROBITI i za početak, možeš krenuti s vježbama koje možeš raditi od kuće, ali mala sugestija je da nikad ne odustaneš od blagostanja.



Kreiraj svoju najbolju budućnost na najbolji mogući način i odmah počni s dobrim životnim navikama za cijeli život!


SAVRŠENO LJETO je pred tobom!

Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost