×
Novosti
KOJA JE KORIST DA POČNEM SADA AKO VEĆ IDEM NA GODIŠNJI ODMOR ZA MJESEC DANA?

Jučer je u teretanu došla jedna cura koja nam je rekla da je dugo bolesna, da je bez daha kada se penje uz stepenice, da nije u formi i da je boli posvuda, vrat, lumbalni dio, koljena, sve.


Dugo je razmišljala o tome i dugo nije ništa radila za sebe, ali njeno pitanje je bilo: 

 

"Moram li stvarno početi trenirati dva puta sedmično, mjesec dana, ako već moram stati u julu jer idem na godišnji odmor?"

 

A pošto znamo da i ti isto misliš htjele smo ovdje svima odgovoriti.


Odgovor je DA!

 

Ako dugo razmišljaš o tome, ako se ne voliš takva kakva jesi i ne osjećaš se dobro, sada je pravo vrijeme, a ako za mjesec - dva odeš na godišnji odmor, opustit ćeš se, ako želiš možeš imati program i od nekoliko minuta dnevno za vježbanje gdje god si (kao kućna zadaća), inače se možeš posvetiti lijepoj šetnji plažom ili ne raditi ništa, jednostavno se igraj s djecom s možda malo manje bolesti, onda vratit ćeš se u augustu, u septembru, i nastavit ćeš se kretati, ali ćeš barem stvoriti novu zdravu naviku.

 

Jedini način da prevladaš lijenost je da pokreneš naviku, ako kretanje možeš pretvoriti u naviku onda te fizička aktivnost više neće opterećivati, a samim tim i otići ćeš na godišnji odmor, a kada se vratiš nastaviti s treninzima.


Ne postoji pravo vrijeme ili pogrešno vrijeme za početak, pravo vrijeme je SADA.


Ako sada odgodiš opet, dogodit će se tačno kao prošle godine i one godine prije toga, a ona prije prije toga jer sigurno da ćeš odgoditi za septembar i onda odgoditi za januar, a januar za mart i mart za juni, a juni za septembar i dalje ćeš biti tačno kakva si danas, ako ne i gora.


Šta misliš kako ćeš bit za 2/3 godine ako danas stalno odgađaš?


Šta čekaš?

 

Učini svoj prvi korak sada, daj sebi priliku da promijeniš svoj život prema zdravom i aktivnom načinu života, prema svojoj dobrobiti.


Naša briga je da ugradiš zdravu naviku i da ti bude užitak a ne opterećenje fizička aktivnost. Razumijemo godišnji odmor, zaslužila si mali predah i odmor u ovim teškim vremenima.

 

Lifestyle club je jedini Club u Sarajevu koji ti daje DUPLU GARANCIJU da nećeš nikad više propustiti termine i da ne iskoristiš termine za svoje dobrobit i zdravlje,  želimo ti dati priliku da zatražiš BESPLATNU KONSULTACIJU da vidimo kako si i ukoliko se budeš priključila provjerit ćemo zajedno da li smo mi pravi klub za tebe i da li ti možemo pomoći da se osjetiš bolje nego kako se danas osjećaš.


Nakon samo dvije sedmica sigurne smo da ćeš se osjećati već puno puno bolje :)


Probaj, učini prvi korak tako što ćeš se priključiti u grupu ŽENA U FORMI na link ispod, grupa napravljena od žene za ženu i gdje ćeš moći naći korisne savjete, članke, pilule dobrobiti koji će ti pomoći da odvojiš svojih 5 min. Na kvalitetan i efikasan način.



Ili zakaži svoju besplatnu konsultaciju na linku ispod.


Mi ti možemo pomoći, ali trebaš ti biti prva koja želi da se promijeni i odvaja adekvatno vrijeme za to.


Živi najbolje što možeš, čekamo te :) 

Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost