×
Novosti
ALI KO TRENIRA LJETI?

✔ vruće je

✔ godišnji odmori su

✔ ima manje kurseva

.....

Često imamo uvjerenja koja je teško razbiti i znamo da je naš mozak programiran da uvijek bira najudobniji način.


Osim toga, pronalaženje izgovora da se ne suočimo s promjenama naš je omiljeni sport.


✅Problem vrućine rješavamo pohađanjem kurseva rano ujutro ili kasnije navečer uz kombinaciju sa šetnjom na otvorenom (predivno) ili čak u vodi na bazenu preko vikenda.

✅ Odmor: zar ne ideš na odmor na tri mjeseca? Željele bi to da imaš, ali ako kao većina nas ideš na godišnji na sedam dana do 15 dana, možeš li nam objasniti zašto bi trebala izostati i stopirati se na dva i pol mjeseca?


✅ kursevi se smanjuju: ne u Lifestyle Clubu, naš raspored je bogat, imaš mogućnost odabrati termin, kombinovati sa programom urađenim namjenski za tebe u sali za Fitness  sa trajanjem i intenzitetom koji ti najviše odgovara.


Uvijek držimo istu uslugu!


Uz to imamo i naše Promocije kao naprimjer sada u četvrtak ćemo napokon dočekati LJETNO IZDANJE ŽENA U FORMI, posebne trenutke, dešavanje i edukacije.


Za nas je ljeto najbolje!


Naše tijelo je sklonije treniranju, mišići su topliji i manje podložni kontrakturama, sunce nas čini društvenijima i bolje živimo grupne sate, ali prije svega održavamo formu i nismo prisiljeni vraćati se.. u septembru bi bilo sve zamorno i teže krenuti ponovo.


Ali i naš um, manje smo lijene, želimo raditi više stvari, dani su duži, želimo biti tu i nakon posla, također smo opuštenije i bezbrižnije, ukratko, najbolje je vrijeme.


Razmisli o tome, zadrži barem jednom ili dvaputa sedmično, kontinuitet će ti dati neočekivane prednosti i sve ćeš se više približavati ideji da kretanje postane stil života.


DANAS SU OTVORENE REZERVACIJE ZA "ŽENA U FORMI"

Zakaži odmah svoje mjesto na događaju i poslat ćemo ti program i upute za učešće.

Mjesta su ograničena zato ne čekaj dalje i učini ovo ljeto savršeno uz LIFESTYLE CLUB.


Kao naša članica zakaži svoje mjesto na Front desku za događaj koji preferiraš ili pošalji nam email na linku ispod ili na broj Viber 060 3556160:


Ukoliko si čekala ovu priliku da se reaktiviraš ili da kreneš naša preporuka je da prestaneš odgađati i čekati da se stvari dešavaju same od sebe. Učini prvi korak!


NAPOMENA


Ovaj događaj je isključivo rezervisan za naše članice i njihove gošće. 


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost