×
Novosti
VEČERAS NOVI PUMP NAJBRILIJANTNIJI NAČIN TRENIRANJA

PUMP je iskreno najbrilijantniji način treniranja ako želiš da tonificiraš cijelo tijelo i osnažiš svoje mišiće.


Ciljajući primarne mišićne grupe koje guraju i vuku efekti su odmah vidljivi i bezbrojni kao što su benefiti za držanje, tonus i zdravlje.


U novom izdanju predobro je osjetiti ponovo svoje mišiće koje se kontrahiraju (skraćuju) kada se težina odmakne od tijela i opuštaju (produžuju) kada se težina povuče prema tijelu. Osjetiš mišiće koje nisi ni mislila da imaš.


Osim toga, dovršavanje vlastite rutine treninga s utezima u Fitnesima – izvan PUMP-a po programu urađen od strane tvoje trenerice – može biti komplementarna strategija za povećanje efekta i benefita.


Novi benefiti Pumpa?


- Uklanja opuštenu kožu ispod tricepsa

- Tonira i podiže grudi

- Oblikuje ramena

- Zateže noge i stražnjicu

 

Nema šta se dodatno reći osim "Dođi i Probaj!" 


Mala Sugestija za žene koje nas redovno posjećuju na Fitnessu i Pumpu.


Kao što vjerovatno znaš, pojedine žene koje treniraju sa utezima u Fitnessu van grupnih časova obično odvajaju dijelove tijela ili funkciju mišića na različite dane.


Ako si jedna od njih mogla bi naprimjer da završiš vježbe guranja jednog dana i vježbe povlačenja drugog dana.


Ako tvoj je cilj poboljšati tonus i snagu na novom PUMP-u, mogla bi radit iste vježbe kao i one uključene na času, ali s većom težinom i manje ponavljanja.


Na primjer, obaviš zagrijavanje od 5-10 minuta i nakon toga, izvedi 3 serije po 15-20 ponavljanja potisaka za prsa i ramena sa šipkom, nakon čega slijede pokreti prsnog koša, triceps ekstenzije u stojećem položaju i podizanje ramena s bučicama.


Završite sa 3 serije od 20-30 ponavljanja sklekovi za prsa, tricepse i planinare.


U toku diskusija između trenerice, instruktorice, entuzijastične žene fizičke aktivnosti ispostavilo se da ovaj PUMP je optimalna kombinacija vježbi za oblikovanje i snage za cijelog tijela ikada.


Budi večeras sa nama i podjeli tvoje utiske kako bi aktivno doprinijela u razvoju i poboljšanje ovog fantastičan način vježbanja !


LJETNO IZDANJE PUMP-a nastavlja sa isporukom kvalitetne kombinacije vježbi koje ciljaju da se osjećaš lijepo i ugodno u svom tijelu na brzi, jednostavan i efikasan način.


Mogu li doći večeras?


Ne može jer nema više slobodnih mjesta!


Zatvorene su rezervacije za večeras ali moći ćeš uživat u ovom kurs već od naredne sedmice po tekućem rasporedu!


Učini sada tvoj prvi korak i zakaži tvoj prvi STRATEŠKI SASTANAK na linku ispod.


Pošalji nam poruk na Viber br.  060355 6160 i dogovori termin za tvoju prvu stratešku konsultaciju.


Probaj, učini prvi korak tako što ćeš se priključiti grupi ŽENA U FORMI na linku ispod, grupa napravljena od žene za ženu i gdje ćeš moći naći korisne savjete, članke, pilule dobrobiti koji će ti pomoći da odvojiš svojih 5 min. Na kvalitetan i efikasan način.


Nama je stalo do tebe, jel tebi stalo do sebe?

Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost